Miért szól be minden hívő, ha pentagrammát, Mjöllnirt vagy egyéb nem-keresztény jelképet viselek? Ha ennyire tartják tiszteletben az ember szokását, akkor miért várják el, hogy őket tiszteletben tartsa mindenki?
A szellemvilág létezése vagy nem létezése nem hit kérdés, ebben azt hiszem egyet értünk. Hiába hiszem, hogy van, ha nincs, és hiába tagadom a létezését, ha van. Én szemben veled hiszem és vallom a szellemvilág létezését. És bár nagyon keveset tudok a működéséről, Biblia keveset mond erről. De azt tudom, az okkult jelképek viselése nem kis veszélyt jelent a te számodra, akkor is ha azt amit teszel tudatlanul, hit nélkül teszed. És a keresztyének csak megpróbálnak figyelmeztetni. Igazából téged féltve, érted aggódva. Meg senki nem tilthatja neked, hogy esze ment tempóban száguldozz egy veszélyes hegyi szerpentinen, de minden jóérzésű ember, aki tudja milyen mély a szakadék a korláton túl, figyelmeztetni fog, ne tedd.
A Jézusba vetett hit reményt ad, elfogadhatnám az evolúciót is, de az nekem nem ad semmit.
Akkor sem szabad tiltani,figyelmeztetni lehet,de tiltani soha!Érdemes azért belegondolni,hogy ez a lefelé álló csillag mennyi negatív energiát szívott magába a középkor óta..ahogy a biblián is mennyi ember vére szárad!!!Jobb,ha mindenből kiveszed a pozitívat,és előrébb lépsz az életben,de ez csak az én módszerem,nem akarok senkit sem bántani..
fekete a kedvenc szinem..a tanárok utálták..a ozitív(felfelé álló csillagú penta) a kedvenc viseletem,mivel a védelem jelképe,és a szellemvilág felé mutat.Ankhot is hordok,mert az az örök élet szimbóluma,a túlvilágot hirdeti,én ebben hiszek..utálom az erőszakot,nem vagyok vámpír,se sátánista,mégis mint egy gonoszt,úgy kezeltek,míg meg nem ismertek,és meg nem bizonyosodtak a jószivemről..lehet neked is többet kéne beszélgetni a tanárokkal,de ne ezzel,mert ez eleve közbevágna(szegény bolond)hanem akit csípsz tanárt azzal,és elmondani,hogy neked most erre a jelképre van szükséged!Mert szereted!És elmondani,hogy a másik tanárral beszélgetni se lehet,mert mindíg szavadbavág,és felbosszant!Nincs olyan,hogy egy iskolában ne legyen egy értelmes tanár!!!Még most is úgy nézek ki,mint régen 23/L és nézek ki vagy 18-nak :D
a stílus is fiatalít.. :D Sok szerencsét a beszélgetéshez!Mert ezen csak egy értelmes tanár segíthet!!!
Én személy szerint nem hiszek a tárgyak védő vagy ártó jellegében. Véleményem szerint egy könyvvel is lehet háborúkat kirobbantani és egy karddal is lehet jó cselekedet végrehajtani. Tehát a tárgy nem lehet pozitív vagy negatív, szerintem. Csakis azért viselem őket, mert tetszenek.
Fantasy fanatikus vagyok ugyan, de egyébként teljesen elvetem a szellemvilág létezését. Elképzelem néha, hogy milyen jó lenne, ha beszélni lehetne az ősökkel, lenne varázslat, meg az isten (istenek) tényleg nyíltan beavatkoznának a világba, de ez csak ábrándozás, ami azért kell nekem, hogy ellazuljak kicsit, elvonjam a figyelmemet a napi problémákról egy időre.
A tanárokkal kapcsolatban: túloztam kicsit a kérdésben, hogy minden hívő rám mászik ez miatt. Pl az osztályfőnököm vallásos keresztény, és mégis ő védett meg a másik tanár előtt. De az viszont igaz, hogy így is rengeteg hívő cseszeget. Na mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!