Miért teszik tönkre a jehova tanúi a családjuk életét?
Mert ők is emberek és ezt itt sértésnek szánom, negatívumnak. Ha még buták is, akkor az már a legalja.
Hogy miért? Mert félnek és ezért hisznek.
Boldog és szabad? Te az vagy?
Ne félj nem tesznek tönkre semmilyen életet. A boldogság tetöcsúcsa hidd el nem a születés nap, vagy a karácsony.
Én is tanú családban nöttem fel, már gyermekkoromban az agyamra ment az a sok sopánkodás, hogy jaj tik szegények így meg úgy.
Azért mert egyesek azt hiszik, hogy ha mások másként élnek, nem úsznak velük egyirányban, hogy az baj.
Pedig rengeteg barátunk volt, rengeteget nevettünk, rengeteg élmény amire emlékezek...
A fiam mikor kisiskolás volt, maga jött haza a karácsonyi ünnepek után, hogy mikor azzal dicsekedtek a gyerekek, hogy mit kaptak ajándékba, a fiam mondta hogy no még ilyet, hát én ezt megkapom bármikor, nekem nem kell várni az ünnepekre. Végül a gyerekek írígykedtek rá.
A fiam szabadom, felnött korában 18 évesen választotta a mi vallásunkat. Már gyermekkorában sokszor mondta nekem, anyuka, ezek olyan szomorú emberek, mink ha együtt vagyunk a testvérekkel olyan sokat nevetünk.
Tizenéves korában azt mondta a kortársairól hogy ezek csak a cigarettáról, meg a szexröl beszélnek.
De ha barátainkkal vagyunk, jókat kirándulunk, jókat nevetünk.
Boldog és szabad? Te az vagy?
Ne félj nem tesznek tönkre semmilyen életet. A boldogság tetöcsúcsa hidd el nem a születés nap, vagy a karácsony.
Én is tanú családban nöttem fel, már gyermekkoromban az agyamra ment az a sok sopánkodás, hogy jaj tik szegények így meg úgy.
Azért mert egyesek azt hiszik, hogy ha mások másként élnek, nem úsznak velük egyirányban, hogy az baj.
Pedig rengeteg barátunk volt, rengeteget nevettünk, rengeteg élmény amire emlékezek...
A fiam mikor kisiskolás volt, maga jött haza a karácsonyi ünnepek után, hogy mikor azzal dicsekedtek a gyerekek, hogy mit kaptak ajándékba, a fiam mondta hogy no még ilyet, hát én ezt megkapom bármikor, nekem nem kell várni az ünnepekre. Végül a gyerekek írígykedtek rá.
A fiam szabadom, felnött korában 18 évesen választotta a mi vallásunkat. Már gyermekkorában sokszor mondta nekem, anyuka, ezek olyan szomorú emberek, mink ha együtt vagyunk a testvérekkel olyan sokat nevetünk.
Tizenéves korában azt mondta a kortársairól hogy ezek csak a cigarettáról, meg a szexröl beszélnek.
De ha barátainkkal vagyunk, jókat kirándulunk, jókat nevetünk.
Ha öszintén bánkódsz, próbálj elmenni a királyságtermeinkbe, vagy valamelyik nyári kongresszusunkra, hogy személyesen lássad, ne ezen az oldalon szedd kérlek az információt, mert ez egy nagy Babilon :D
egy kérdésem lenne?
Ezt az osztálytársad mondta neked, hogy igy érez, vagy Te gondolod úgy hogy rossz neki.
amelyik gyermek pedig nem akar Isteni önátadásban élni az abbahagyja, példa erre az Én lányom,,
És képzeld egyáltalán nem boldog sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!