Akvarellezők, milyen takarófolyadékról tudtok, ami biztosan jó? Ami nem teszi tönkre a papírt, és teljesen leszedhető. Hol lehet kapni, mi a neve?
Sokat nem akvarelleztem,de van egy ilyenem
Ki lehet nyomni, és színes,így jobban látszik.
Nem tudom hol kapni,szerintem az artexport-osoktól vettem,de lehet csak rendelésre kapni, mostanában átalakították a weboldalt és pár dolog szerintem nem kapható úgy.
köszönöm, megnézem, hol lehet kapni
és próbáltad? van tapasztalat? milyen? jól lejön?
"masking fluid", azaz maszkoló/maszkoló folyadék, vagy maszkoló szalag ( ez olyan, mint a szigszalag.
Használat: Ecsettel felkened arra, amit nem arasz befesteni, hagyod, h megszáradjon, aztán akvarellezel, megszárad az akvarell is, leszeded, legöngyölgeted a maszkolót tá-dámm! ( ajánlott külön maszkolós ecsetet tartani, mert tönkrevágja)
Nem, nem roncsolja a papírt, de figyelni kell a száradási időt.
A folyadék, ha megszárad olyan állagban jön le mint aaaa.. mint amikor az az iskolás papírragasztó ( pl nebuló) megszárad és ilyen gumis, nyúlós. Szal, le lehet hempergetni a papírról.
sZALAGGAL MÉG NEM DOLGOZTAM. ( BOCSI, caps lock)
Hol tudod megvenni?
Kb. nagyobb művészellátókban.
Fejből mondva, van az úristenfestek-nél meg nagy sándor képkeretező művészellátójában (webshopban tuti van mindegyiknél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!