Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tűntessem el a bajuszom...

Hogyan tűntessem el a bajuszom? (lány)

Figyelt kérdés
Már nagyon sok mindent kipróbáltam a cukorgyantától a hideggyantáig mindent...de semmisem szedi le igazából. Talán azert mert régen borotváltam...most meg nagy es sűrű es fekete....és nagyon zavar!mindenki megbámulja! Most akkor hogyan szedjem le! Légyszi segítsetek!

2015. nov. 5. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Eloszor is szintelenitsd hidrogen peroxiddal, utanna nekiallhatsz szemoldokcsipesszel egyenkent kitepni. Ha ugyesen csinalod, sokkal kevesebb fog visszanoni, sot idovel eltunhet. Hosszadalmas fajdalmas de latvanyos eredmeny. Amugy kozmetikushoz is mehetsz vele.

Amikor ujbol elkezd noni, rogton szokitsd a peroxiddal. Persze ezt csak akkor, ha semmi mas nem hasznal.

2015. nov. 5. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csipesszel szedem ki mindig, 1 perc az egész és kész. De a meleggyantának is ki kell szednie ha jól csinálod.
2015. nov. 5. 18:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Második..De már írtam h kipróbáltam ezeket és nem vállt ...de azert köszi...első...hat nem tudom sokak szerint a szőkítés nem jó mert csak sárga lesz...es tovabbra is ott van.
2015. nov. 5. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

elso

azt tanacsoltam szokitsd ki es csipesszel szedd ki. A szokites magaban nem sokat er. A VISSZANOVO SZALAK VEKNYABBAK ES GYENGEBBEK LESZNEK A SZOKITESTOL, DE AZOKAT IS KI KELL TEPNI.

2015. nov. 6. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem eredendoen szoke. Epilatorral szoktam leszedni.
2015. nov. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!