Ozmium42 kérdése:
Mi a különbség a Nagy Testvér és Isten között?
Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 00:20
11/39 anonim válasza:
Az 1984 nem egy bulvárfilm és nem egy ponyvaregény. Én a helyetekben nem büszkélkednék azzal, hogy még nem is hallottam róla.
12/39 anonim válasza:
Agyi Vér. A többi betű egyezik, csak más sorrendben van.
13/39 anonim válasza:
Nagy Testvér - Big Brother valóság show. :-D
14/39 anonim válasza:
Analógiának tulajdonképpen elég jó...:)
15/39 anonim válasza:
"pacsmag bulvár"
Nem azért mondom, de ez a könyv szerintem a Bibliához mérhető, fontosságban.
KEGYETLENÜL nagy szégyen, ha még csak nem is hallottál róla.
16/39 anonim válasza:
üdv, a Teremtő tökéletes, míg a nagy testvérnek csak időszakos hatalma van egyesek felett. a nagy testvér sebezhető, míg a Teremtő nem. a nagy testvért emberek alkották, míg az embereket a Teremtő alkotta.
17/39 anonim válasza:
no a kíváncsiság rávitt, hogy megkeressen azt a Nagy Testvért , itt akadtam rá [link]
Hát inkább elolvasom a Hamupipökét, az jobban érdekli a gyerekeket :D
18/39 anonim válasza:
"a Bibliához mérhető,"-legalább is te azt hisze:D :DDD
Apus, nekem Orwell Pártjelkép határozza meg a létemet - szabad vagyok, és istengyermeki!
19/39 anonim válasza:
*javítás: NEM Orwell jelkép határozza meg a létemet :D
20/39 anonim válasza:
Azt hiszem ki kellett volna írni, hogy a kérdés értelmesebb felnőtteknek szól és nem butácska gyermekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!