Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit keres a Watchtower Bible...

Mit keres a Watchtower Bible & Tract Society of New York egy globális tőkebefektetői fórumon?

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 16:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Honnan tudja? mert közöttük él, mint ahogy Én is.

Itt senkinek nincs olyan lakása amit más testvérek pénzén vett volna magának, vagy csalásól gazdagodott volna meg, ha esetleg még is tehetősebb

A Pénz mozgásáról pedig rendszeres elszámolás van, hivatalos pecséttel ellátott számlák keretében amit mindenki megnézhet havonta a gyülekezetben a fali újságon.

K.N.

2014. nov. 3. 14:44
 12/37 anonim ***** válasza:

Az is kint van a faliújságon, hogy a dollármilliók mire mennek el?

Gondolom a tőkebefektetést nem pár száz Forinttal csinálják...

2014. nov. 3. 15:07
 13/37 anonim ***** válasza:

" hivatalos pecséttel ellátott számlák"

Ha még számla sincs, akkor azt egyszerű lopásnak nevezik.

Ne legyél naív, a pénzügyi visszaéléseknek, a csalásoknak, a sikkasztásoknak, amik ezerféle módon lehetségesek az az alapja, hogy mindenhol van számla...

2014. nov. 3. 15:23
 14/37 A kérdező kommentje:

Na mi van K.N.?

Hát még is csak elterelte a te figyelmedet is a kérdés. Hogyan lehetséges ez ha te tudod hogy én figyelemelterelés céljából írtam ki a kérdésemet? (mert ugye más oka nem is lehet olyant mint kíváncsiság el sem képzelhető)

2014. nov. 3. 15:33
 15/37 anonim ***** válasza:
mikor, és hol volt ez a globális tőkebefektetői fórum? honnan van ez az infód?
2014. nov. 3. 16:06
 16/37 A kérdező kommentje:

Te hány tálentumot kaptál?

A lista a 2013-as résztvevőket sorolja fel. Az USA-ban ,New York-ban volt.

De ezek az információk mind ott vannak az oldalon amit linkeltem csak meg kellett volna nézned.

A listát megnézted?

2014. nov. 3. 16:31
 17/37 anonim ***** válasza:
köszi,most már megnéztem. nem tünt fel, mert nem a fő kérdésnél volt. pozitív, hogy van alapja a kérdésednek.de úgy látom, 2014-ben már nem mentek el. biztos nekik is szoltál, hogy ez megbotránkoztató lehet, és igazat adtak neked. egyébként a 2013-as résztvevők névsora nem egy vállalhatatlan névsor.
2014. nov. 3. 17:18
 18/37 anonim ***** válasza:
lehet, hogy azért mentek el, mert a fejesek sohasem jöttek ki, mikor becsengettek hozzájuk, és itt mindenkinek tudtak adni egy példányt a kiadványaikból.ez nem lehetséges? :-)
2014. nov. 3. 17:20
 19/37 A kérdező kommentje:

"biztos nekik is szoltál, hogy ez megbotránkoztató lehet, és igazat adtak neked. egyébként a 2013-as résztvevők névsora nem egy vállalhatatlan névsor."

Igen szóltam nekik és azért az idei év végén tettem fel a kérdésemet. Micsoda meglátásod van neked!

Amúgy meg mit értesz az alatt hogy "nem egy vállalhatatlan névsor"?

"lehet, hogy azért mentek el, mert a fejesek sohasem jöttek ki, mikor becsengettek hozzájuk, és itt mindenkinek tudtak adni egy példányt a kiadványaikból.ez nem lehetséges?"

Te ebből poént csinálsz? Hát ezt nem gondoltam volna.

Amúgy meg kíváncsi voltam és kész. Mit kell ezt túlpörögni?

2014. nov. 3. 17:46
 20/37 anonim ***** válasza:
üdv, nem poénnak szántam. Jehova tanúi sokmindent megtesznek, hogy minél szélesebb körben hírdessék a jó hírt. a biblia szerint a szegénynek legyél szegény, a zsidónak legyél zsidó, nyílván a gazdagnak meg gazdag. pl tarthattak egy programot, vagy hozzászolhattak úgy, ami által tanúskodhadtak. :-)
2014. nov. 3. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!