New York Szép város? És az igaz hogy a Times Square-t évi 30 milla turista látogatja?
New York egy szar, rideg hely, ahol az emberek keresztül néznek rajtad, és valószínűleg ha a nyílt utcán összeesel, átlépnek és mennek tovább.
Ha szereted a szédítő magasságokat, akkor a házak biztos tetszenének, de speciel engem ez is csak nyomasztott. Amúgy meg hatalmas széles utcákon nyomuló erőszakos autósok, amiknek több mint a fele sárga egyentaxi. Meg persze egy csomó bolt, meg étterem, amik pont olyanok mint bárhol máshol a világon, csak nagyobbak és rohadt drágák. Na jó, a tengeri halak viszonylag olcsóbbak a kikötők környékén, de amúgy minden csak rohanós, koszos, igénytelen és pofátlanul drága, kivéve a rongyrázós "csilivili" helyek, amik nem külsőleg koszosak és igénytelenek, hanem lelki toprongyok, plusz olyan drágák, hogy én egy limonádét se engednék meg magamnak.
nemtudom miért gondolod ezeket, nyilván rossz tapasztalat, nekem viszont az volt a tapasztalatom, hogy akár New Yorkban, akár az USA bármely más részében nagyon segítőkész volt, barátságosak, stb.. az oké h.mki lökdös, rálép a lábadra a metron, de akkor is.. sokkal kedvesebbek és figyelmesebbek az emberek ott, mint Pesten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!