Angol szintmérés és fejlesztés. Hogyan?
Figyelt kérdés
Hogy tudnám meghatározni milyen szinten állok?7 éves korom óta tanulom az angolt heti 3 órában, itthon levelezni szoktam angol anyanyelvűekkel (főleg brittek, amerikaiak és ausztrálok) és beszéltem már 1x-2x Skypeon is velük. Elég jól megértettük egymást, sokáig beszélgetünk. Most szeretnék tanulni egy kis hang és kiejtéstant, főleg amerikait (USA), hol tudnám és hogy ezt legjobban? Tud valaki esetleg egy kicsit írni a New York vagy Miami-beli akkcentusról esetleg a Londoniról vagy Nottinghamiről? Esetleg valaki aki ott él?2014. okt. 30. 09:59
1/1 anonim válasza:
Hát te jobb szinten állsz,mint én,de a duolingot akartam javasolni. Ha gondolod nézd meg,nekem nagyon tetszik,minden nap fejleszthetem magam vele,kiejtés is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!