Miért van az, hogy az emberek inkább elfogadják az evolució elméletét és elutasítják a teremtést? Miért nehéz csak egyszerüen elhinni, hogy Isten teremtette a világot? Egyáltalán már bizonyított tény az evolució?
A you tube-on Tasi IStván bizonyítja,hogy a darwinizmus csupán mítosz,a sejtek egyszerüsíthetetlenül összetettek.
Könyvajánló:Mi van,ha nincs evolúció?Tasi István írta.
Utolsó: Először is:
Másodszor, nézd meg az előtted belinkelt képregényt. Ezek szerint te is a sztreptamicint választanád, annak ellenére, hogy az érintett kórokozó azóta már evolúciósan kifejlesztette azzal szemben az ellenállást?
Harmadszor, nézd meg a 16:27-es linkjeit, különös tekintettel arra a részre, amikor is egy tudóscsoport kitenyésztett egy teljesen új mikroorganizmust egy már meglévő alapfajból; az új faj teljesen más metabolizmussal rendelkezik, mint a kiinduló.
Kell még bizonyíték?
És ha ti annyira hisztek az evolucióba akkor miért van az,hogy ha valamit kiteszek a szabadba az a nap és a viz hatására nem épül hanem elrohad megsemisül és nem lesz belöle valami nagyobb és erösebb meg okosabb.
Akkor hol van itt evolució?? egy köböl lett az élet,a semiböl a nap hatására kialakult minden...? amikor a valami is tönkre megy a nap hatásátol.
Szoval nálam az evolució megbukot és marad az,hogy van egy felsübbrendü valami ami megalkota mindeszt ami a földön van.
Akkor erre adj magyarázatot egyrészt:
Másrészt pedig arra, hogy a felsőbbrendű valami honnan jött és hogy jött létre? Mert még egy örökkévaló valaminek is valahogy ki kellett alakulnia egyszer ahhoz, hogy aztán örökkévaló lehessen.
"És ha ti annyira hisztek az evolucióba akkor miért van az,hogy ha valamit kiteszek a szabadba az a nap és a viz hatására nem épül hanem elrohad megsemisül és nem lesz belöle valami nagyobb és erösebb meg okosabb. "
Az evolúció elmélete szaporodóképes élőlényekről szól ezek létét feltételezi. Ha kiraksz a szabadba egy csirkecombot nyilván nem fejlődik belőle semmi, mert az már egy döglött, szaporodásképtelen élőlény. Ugyanígy nem értem a kérdést, ha az a "valami" élettelen dolog, mert ugye megint szaporodásképtelen.
Ugyanígy az elterjedt tévhittel szemben az evolúció nem szól az élet keletkezéséről, csak az élőlények változásairól, mivel a működéséhez szaporodóképes élőlények szükségesek.
Az evolució szerint ösobannással jött létre az univerzum és évmiliok során a semiböl minden.
Szoval,robbanás után mien élet volt az elsö mert az bisztos,hogy egy köböl lett vagy a semiböl? és abbol lett asztán az ember persze,évmiliok kelletek hozzá,de akor is valahol elkezdödöt az élet és az akkor is egy köböl az evolució szerint.
Hogy pedig Istent ki teremtette szerintem ugyan az a válasz mind az evoluciohoz a gáz meg a por meg amik keletek hozzá,hogy robanás legyen.
"Az evolució szerint ösobannással jött létre az univerzum és évmiliok során a semiböl minden. "
Zsozsó? Tehát az evolúció elmélete a Föld bolygó élőlényeinek az eddig megtett útjáról szól. Így vizsgálati ideje kizárólag az első élő sejt megjelenésétől a mai napig terjed. Az ősrobbanással nem foglalkozik, azt semmilyen módon sem vizsgálja. Ennek a két különböző tudománynak az összemosása leginkább a hozzászóló tájékozatlanságát bizonyítja.
"Szoval,robbanás után mien élet volt az elsö mert az bisztos,hogy egy köböl lett vagy a semiböl? "
Legjobb tudomásom szerint a föld kb. tízmilliárd évvel a világegyetem keletkezése után jött létre, nem tudom, mi történt ez alatt az idő alatt az egész világegyetemben. Még azt sem, hogy a mi galaxisunkban mi történt ez alatt. Az ősrobbanás utáni első életről csak akkor tudunk érdemben nyilatkozni, ha feltételezzük, hogy a Földön alakult ki először az élet.
"és abbol lett asztán az ember persze,évmiliok kelletek hozzá,de akor is valahol elkezdödöt az élet és az akkor is egy köböl az evolució szerint. "
Mint ahogy az előbbi hozzászólásomban is írtam, az evolúció elmélete nem foglalkozik az élet keletkezésével, mivel szaporodóképes élőlények az alanyai.
Léteznek elméletek az élet keletkezésére, de ezeknek a legnagyobb közös hibája, hogy nem igazán bizonyíthatóak a tudomány jelenlegi eszközeivel. Olyan egy sincs köztük, ami szerint egy kőből csak úgy lett az élet.
"Hogy pedig Istent ki teremtette szerintem ugyan az a válasz mind az evoluciohoz a gáz meg a por meg amik keletek hozzá,hogy robanás legyen."
Ha azt nem hiszed el, hogy bonyolult szerves vegyületekből összeállt egy önmagát sokszorosítani képes RNS molekula, azt miért hiszed el, hogy élettelen anyagokból egy szuperintelligens, mindenható lény állt össze, csak úgy? Nem tűnik egy hajszállal valószínűtlenebbnek?
Ugyan anyira valoszinünek tünik mert az is a semiböl lett.
És ha a föld több 10 milió éves akkor miért van az,hogy kb 20-30 éve kezdet ell a globális felmelegdés lenni és még max 100 év és elpusztul a föld,miért nem ezelöt 5000 éve történt.
Az én válaszom az hogy a biblia és a korán eszt már megirta több ezer éve csak mi nem vetónk tudomást rola.
http://www.youtube.com A Korán csodái
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!