Isten, saját kepére teremtette az embert?
Figyelt kérdés
Megmagyaráznátok mert becs szó hogy nem értem !
De szerintem ti sem !
2010. jan. 18. 19:16
22/22 anonim válasza:
Szia!
Elnézést, hogy január óta nem válaszoltam, de most láttam csak, hogy még viszakérdeztél.
Jogos a kritikád az egyházi birtokokról, és a luxus rezindenciákról. Erre egy válasz van. Azok akik ilyenben élnek nem kedvesek Isten előtt, mert nem Krisztust követik, akik elnézik a szegényeket, és nem segítenek rajtuk, hanem kihasználják őket. Krisztus nem ezt tanította, és a Biblia sem ezt tanítja.
Az igaz kereszténység nem gyűjt kincseket itt a Földön, nem veszi fel az állami támogatásokat, hanem szerényen, és segítőkészen él itt. Kívánom, hogy megismerd a kereszténység ezen arcát is!
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!