Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A barátnőm a képembe vágta...

KnightBalazs kérdése:

A barátnőm a képembe vágta hogy nem létezik Isten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezek után másként nézek rá. Miért nem hisz benne ?

2014. aug. 8. 08:52
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
55%

" Akkor a többdiplomás vallásos tudósok is ostobák lennének, csak mert hisznek valamiben ? A világ lakosságának 96%-a síkhü*e lenne csak mert hisz valamiben ? A maradék 4% pedig az észlény ?na akkor most ki is a szűk látókörű ?"

Átlagban(!) a vallásosság az alacsonyabb intelligenciával korrelál, és ebből következik, hogy az átlag vallásos kevésbé intelligens mint az átlag nem vallásos. Ez statisztika és a néhány száz/ezer vallásos tudós nem fog ebben szignifikánsan változtatni semmit.

2014. aug. 11. 01:55
 42/48 anonim ***** válasza:
Előző: dehogy okosabb !!!!
2014. aug. 11. 09:47
 43/48 anonim ***** válasza:

09:47 vagyok

Bocsánat, nem olvastam, hogy átlagban :)

2014. aug. 11. 10:03
 44/48 Claudia075 válasza:
Sziasztok, kedves kommentelők! Képzeljétek, a fenti kérdést feltevőnek írtam egy biztató levelet, hisz azt tükrözi, hogy őt a barátnője kijelentése nagyon felzaklatta. Erre azt a választ kaptam tőle, hogy a meg sem történt, amire tanácsot vár, erdélyiek, van vallásuk, amit a szülei hagynak örökül és punktum. Reagálni szerettem volna - bár fölösleges -, és nem létezik az oldalon a felhasználó, törölve vagy letiltva lett. Miért nem a saját udvarán sepreget az ilyen ember...
2014. aug. 11. 12:11
 45/48 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki, hogy nem vagy a barátom, vagy vágd a képébe, hogy létezik.
2014. aug. 11. 13:40
 46/48 anonim ***** válasza:

Azért, mert tényleg nem létezik. Törődj bele.

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy felhő szélén ücsörög és a világ mind a 7 milliárd emberét és a végtelen sok állatot figyeli, nem is szólva a bolygókról, meg a világegyetemről. Ha meg tényleg létezik, akkor nem érdemli meg, hogy szeressék az emberek, mert pl. gyermekeket öl meg rákban. Milyen Isten az ilyen?

2014. aug. 19. 13:03
 47/48 anonim ***** válasza:

Hmm, Isten gyermekeket öl meg rákban, nem is tudtam.

Nekem volt egészen kicsike Bibliám, de abban sem olvastam ilyet.

2014. aug. 19. 13:55
 48/48 anonim ***** válasza:

Miért olyan meglepő az ha valaki nem hisz Istenben?

Hiszen ha úgy vesszük Isten pont olyan mint a medvegyík vagy a Mosóhód. Mindjárt elmagyarázom miért!

Se Istent, se a Medvegyíkot, se a Mosóhódot nem látta senki. Ellenben mindegyikben hisznek emberek. Tehát mint láthatod ugyanazon dolgokat birtokolják eme lények mint Isten. Nincs köztük különbség. Mindegyikben hisznek, de egyikük létére sincs bizonyíték.

Amúgy te miért nem hiszel a Mosóhódban?

Na... ugyanezen ok miatt nem hisz a csaj Istenben. :DD

2016. szept. 26. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!