Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A barátnőm a képembe vágta...

KnightBalazs kérdése:

A barátnőm a képembe vágta hogy nem létezik Isten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezek után másként nézek rá. Miért nem hisz benne ?

2014. aug. 8. 08:52
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

"A világ lakosságának 96%-a síkhü*e lenne csak mert hisz valamiben?"

Egy mese soha nem lesz igaz attól még, hogy rohadt sokan hisznek benne. Alkoholt is irtó sok ember fogyaszt szerte a világon (nem merném megkockáztatni a 96%-t, de azért egy tetemes mennyiség), mégsem mondanád rá, hogy egészséges, nem?

2014. aug. 9. 00:17
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám neki, hogy kapja be. És be is kapatnám.
2014. aug. 9. 00:20
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Beraknám egy szendvicsbe, hogy megtapasztalja a mennyországot.
2014. aug. 9. 00:24
 34/48 anonim ***** válasza:
Mondd meg a barátnődnek, hogy te sem tudod, létezik-e, de te hiszel benne. Aki hisz benne, annak létezik, aki nem hisz benne, annak nem létezik. Ő se tudhatja, hogy létezik-e vagy sem. - De ha ilyen, tul.képpen alapvető kérdésben nem értetek egyet, akkor jobb ezt a kapcsolatot befejezni, ebből házasság, közös gyereknevelés nehezen lenne.
2014. aug. 9. 09:46
 35/48 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ébresztő! Csak kamukérdés volt, nem olvastátok? Kicsit iszik, kicsit hazudozik, mi lesz ebből kedves kérdező?:D
2014. aug. 9. 10:31
 36/48 anonim ***** válasza:
7-es ba+, még most is röhögök. :-)
2014. aug. 9. 10:35
 37/48 anonim válasza:
És ez miért akadály a kapcsolatotokban? Hogyha nem tetszik, hogy nem ugyanazt az vallást vallja, mint te, elfogadod, hogy mindenki más, mindenki másban hisz, akkor örülök. De még csak véletlenül se próbáld ráerőltetni a vallásod!
2014. aug. 9. 20:02
 38/48 Synesztro ***** válasza:
26/F Nem akarok belemerülni a vallási foganatosságba, ezért rövidre fogom: A hívő vagy hívőtársat keres, ha ennyire fontos neki az isten hit, vagy megtéríti-elhagyja a másik felet, az utóbbi szokott előfordulni. Konyhanyelven (és nem megbántásból): A legutóbbi utcán látott hittérítésből (egy végállomáson történt veszekedés) amikor a srác könyörgött a csajának, hogy legalább egy misére menjen el vele, a csaj közölte," hogy akkor B..d meg az .stenedet, de engem többet ne keress." Döntsd el, vagy hagyod a barátnődet a saját álláspontjában, és akkor valószínűleg ő is meghagy a tiédben, vagy elkezdesz hittérítőt játszani, és vagy bejön, vagy volt egy csajod. A döntés a tiéd.
2014. aug. 10. 09:48
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésre kérdéssel fogok felelni.

Miért vágta a képedbe hogy nem létezik Isten? Mi volt ennek a kiváltó oka?

Kell hogy legyen, ok nélkül normális ember nem vág más képébe ilyen dolgokat. Nekem akkor volt volt egy hasonló reakcióm a nagymamámmal szemben amikor gőzerővel dolgozott azon hogy hívő legyek és képes volt vasárnap hajnalban felkelteni hogy menjek vele templomba. (amikor előtte 24 óráig ébren voltam mert vizsgákra készültem)

2014. aug. 10. 11:19
 40/48 anonim ***** válasza:
85%
barátnőd egy okos, felelős ember ... szakíts vele! jobbat érdemel nálad!
2014. aug. 11. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!