KnightBalazs kérdése:
A barátnőm a képembe vágta hogy nem létezik Isten. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ezek után másként nézek rá. Miért nem hisz benne ?2014. aug. 8. 08:52
31/48 anonim válasza:
"A világ lakosságának 96%-a síkhü*e lenne csak mert hisz valamiben?"
Egy mese soha nem lesz igaz attól még, hogy rohadt sokan hisznek benne. Alkoholt is irtó sok ember fogyaszt szerte a világon (nem merném megkockáztatni a 96%-t, de azért egy tetemes mennyiség), mégsem mondanád rá, hogy egészséges, nem?
32/48 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy kapja be. És be is kapatnám.
33/48 anonim válasza:
Beraknám egy szendvicsbe, hogy megtapasztalja a mennyországot.
34/48 anonim válasza:
Mondd meg a barátnődnek, hogy te sem tudod, létezik-e, de te hiszel benne. Aki hisz benne, annak létezik, aki nem hisz benne, annak nem létezik. Ő se tudhatja, hogy létezik-e vagy sem. - De ha ilyen, tul.képpen alapvető kérdésben nem értetek egyet, akkor jobb ezt a kapcsolatot befejezni, ebből házasság, közös gyereknevelés nehezen lenne.
35/48 Salx Narval válasza:
Ébresztő! Csak kamukérdés volt, nem olvastátok? Kicsit iszik, kicsit hazudozik, mi lesz ebből kedves kérdező?:D
36/48 anonim válasza:
7-es ba+, még most is röhögök. :-)
37/48 anonim válasza:
És ez miért akadály a kapcsolatotokban? Hogyha nem tetszik, hogy nem ugyanazt az vallást vallja, mint te, elfogadod, hogy mindenki más, mindenki másban hisz, akkor örülök. De még csak véletlenül se próbáld ráerőltetni a vallásod!
38/48 Synesztro válasza:
26/F Nem akarok belemerülni a vallási foganatosságba, ezért rövidre fogom: A hívő vagy hívőtársat keres, ha ennyire fontos neki az isten hit, vagy megtéríti-elhagyja a másik felet, az utóbbi szokott előfordulni. Konyhanyelven (és nem megbántásból): A legutóbbi utcán látott hittérítésből (egy végállomáson történt veszekedés) amikor a srác könyörgött a csajának, hogy legalább egy misére menjen el vele, a csaj közölte," hogy akkor B..d meg az .stenedet, de engem többet ne keress." Döntsd el, vagy hagyod a barátnődet a saját álláspontjában, és akkor valószínűleg ő is meghagy a tiédben, vagy elkezdesz hittérítőt játszani, és vagy bejön, vagy volt egy csajod. A döntés a tiéd.
39/48 anonim válasza:
Kérdésre kérdéssel fogok felelni.
Miért vágta a képedbe hogy nem létezik Isten? Mi volt ennek a kiváltó oka?
Kell hogy legyen, ok nélkül normális ember nem vág más képébe ilyen dolgokat. Nekem akkor volt volt egy hasonló reakcióm a nagymamámmal szemben amikor gőzerővel dolgozott azon hogy hívő legyek és képes volt vasárnap hajnalban felkelteni hogy menjek vele templomba. (amikor előtte 24 óráig ébren voltam mert vizsgákra készültem)
40/48 anonim válasza:
barátnőd egy okos, felelős ember ... szakíts vele! jobbat érdemel nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!