A barátnőm a képembe vágta hogy nem létezik Isten. Mit tegyek?
Jajj te kis ostoba majom...
Mit csinálj? Nőjj fel.
Uh, nekem van egy durva vallásos sztorim.Egyik lány ismerõsömet kirabolták, miután hazamentünk egy buliból és elváltunk.Aztán elég sokáig okoltam magamat, (oktalanul), hogy miért nem szálltam fel a másfelé menõ buszra és kísértem haza.Aztán egyszer mikor elmentem futni azon gondolkoztam, hogy a bal kezem odaadnám azért, hogy meg tudjak védeni másokat(elég fura, de ez van) és mivel ilyen alku szerüen gondoltam rá ezért automatikusan a sátánra gondoltam, mint aki teljesítené. Uh, nekem van egy durva vallásos sztorim.Egyik lány ismerõsömet kirabolták, miután hazamentünk egy buliból és elváltunk.Aztán elég sokáig okoltam magamat, (oktalanul), hogy miért nem szálltam fel a másfelé menõ buszra és kísértem haza.Aztán egyszer mikor elmentem futni azon gondolkoztam, hogy a bal kezem odaadnám azért, hogy meg tudjak védeni másokat(elég fura, de ez van) és mivel ilyen alku szerüen gondoltam rá ezért automatikusan a sátánra gondoltam, mint aki teljesítené.Rá 2 hétre kaptam egy csonthártyagyulladást.Bal csuklónál.Ez lassan 3 hónapja volt, de még mindig nem használhatom rendesen azt a kezemet és amíg meg nem mütik addig várnom kell.Viszont azóta meg az egykezes húzódzkodás.
De hogy válaszoljak is:ne akadj ki ezen.Van aki nem hisz, van aki igen.Ha eddig nem tudtad, hogy ateista akkor ez most megváltoztat komolyan bármit is?
Ja amúgy ezek után is ateistának vallom magam.
" Vannak fodrászok ugye? Mégis nap mint nap látni kocos hajú és borzos embereket"
A fodrászok nem mindenhatók, ellentétben Istennel.
Túl értelmes hozzád az a nő, de szerintem már dobva vagy, felejtsd el.
Ebből látszik, hogy melyikőtök az értelmesebb (félreértés elkerülése végett nem te!).
Szerintem hagyd ott, jobb lesz neki nélküled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!