Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A barátnőm a képembe vágta...

KnightBalazs kérdése:

A barátnőm a képembe vágta hogy nem létezik Isten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezek után másként nézek rá. Miért nem hisz benne ?

2014. aug. 8. 08:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Jajj te kis ostoba majom...

Mit csinálj? Nőjj fel.

2014. aug. 8. 09:12
 12/48 anonim válasza:

Uh, nekem van egy durva vallásos sztorim.Egyik lány ismerõsömet kirabolták, miután hazamentünk egy buliból és elváltunk.Aztán elég sokáig okoltam magamat, (oktalanul), hogy miért nem szálltam fel a másfelé menõ buszra és kísértem haza.Aztán egyszer mikor elmentem futni azon gondolkoztam, hogy a bal kezem odaadnám azért, hogy meg tudjak védeni másokat(elég fura, de ez van) és mivel ilyen alku szerüen gondoltam rá ezért automatikusan a sátánra gondoltam, mint aki teljesítené. Uh, nekem van egy durva vallásos sztorim.Egyik lány ismerõsömet kirabolták, miután hazamentünk egy buliból és elváltunk.Aztán elég sokáig okoltam magamat, (oktalanul), hogy miért nem szálltam fel a másfelé menõ buszra és kísértem haza.Aztán egyszer mikor elmentem futni azon gondolkoztam, hogy a bal kezem odaadnám azért, hogy meg tudjak védeni másokat(elég fura, de ez van) és mivel ilyen alku szerüen gondoltam rá ezért automatikusan a sátánra gondoltam, mint aki teljesítené.Rá 2 hétre kaptam egy csonthártyagyulladást.Bal csuklónál.Ez lassan 3 hónapja volt, de még mindig nem használhatom rendesen azt a kezemet és amíg meg nem mütik addig várnom kell.Viszont azóta meg az egykezes húzódzkodás.

De hogy válaszoljak is:ne akadj ki ezen.Van aki nem hisz, van aki igen.Ha eddig nem tudtad, hogy ateista akkor ez most megváltoztat komolyan bármit is?

Ja amúgy ezek után is ateistának vallom magam.

2014. aug. 8. 09:23
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

" Vannak fodrászok ugye? Mégis nap mint nap látni kocos hajú és borzos embereket"

A fodrászok nem mindenhatók, ellentétben Istennel.

Túl értelmes hozzád az a nő, de szerintem már dobva vagy, felejtsd el.

2014. aug. 8. 10:09
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
A Mikulás sem létezik.
2014. aug. 8. 10:14
 15/48 anonim ***** válasza:
64%
A barátnődnek sokkal több oka van arra, hogy ne higgyen, mint neked arra, hogy elhidd valami meselény létét. Ebből látszik, hogy a barátnőd sokkal értelmesebb tőled és ha ezt még nem vágod, akkor később tapasztalod. Bár nem hiszem, hogy egy intelligens lány együtt marad egy olyan gyerekkel, aki mesékben akar hinni az élet realitási helyett. Haver, a csajod értelmileg átlépett rajtad, fogadd el és inkább keress magad mellé egy bugyuta szentfazekat, akit nem győzködni láthatatlan lények létéről.
2014. aug. 8. 10:53
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: te miért hiszel benne? Azon kívül,hogy mondták,hogy van,meg az jó dolog?
2014. aug. 8. 11:12
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy mit csinálj? Ha te keresztény vagy,tudod mondta Jézus,hogy ne ítélkezz.És ne faggasd,hogy miért nem hisz benne,mert nem tudhatod kinek hová vezet az útja és miért oda,ahova.
2014. aug. 8. 11:23
 18/48 anonim ***** válasza:
67%

Ebből látszik, hogy melyikőtök az értelmesebb (félreértés elkerülése végett nem te!).

Szerintem hagyd ott, jobb lesz neki nélküled.

2014. aug. 8. 11:52
 19/48 anonim ***** válasza:
Szakíts vele és küldd hozzám :D
2014. aug. 8. 12:12
 20/48 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a fodrászos példa nagyon hülyeség. Merthogy ez a szakma azért alakult, hogy szolgáltatást nyújtson azoknak, akik igénylik. Isten viszont ha megteremtette már az embert, akkor szerintem valamennyire kötelessége volna, hogy támogasson minket..Máskülönben miért teremtett volna embert? Szerintem eléggé önzőség csak azért teremteni valamit, hogy a teremtményem porban kússzon-csússzon előttem, és imádjon.
2014. aug. 8. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!