Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi, ki alapította a...

Jehova tanúi, ki alapította a ti vallásotokat?

Figyelt kérdés
És mikor?
2010. jan. 11. 17:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%
Jezus egy nevrol beszelt...a janos evangeliuma 17 fejezetben fel van jegyezve az imaja, amikor azt mondta egi Atyjanak : "ismertte tettem a nevedet". ahogy egy gyermeket azonosit az apja neve (a csaladneve) ugy az igaz Isten kovetoit is azonositja az O neve, ami nem mas mint Jehova (zsoltarok 83:19 karoli forditas is). az Ezsaias konyveben van egy olyan kijelentes "ti vagytok az en tanuim, es en Isten vagyok". ebbol szarmazik Jehova Tanui modernkori neve. igaz a Tanuk modernkori tortenete valamikor az 1800az evek vegen kezdodott, jol mondta az a hozzaszolo aki visszavezette ezt Abelig
2010. jan. 13. 18:40
 22/38 anonim ***** válasza:

Hozzám minden héten szerdán becsönget egy kedves, fiatal lány.

Hiába mondom neki, hogy nem érdekel mit akar mondani, a következő héten ismét eljön.....

Ez már fél éve megy így, legközelebb azt teszem amit a barátnőm : egyszerűen rávágom az ajtót.

Nem tudom ki és mikor alapította ezt a vallást, de sokunkkal kibabrált.

Nem értem miért kell erőszakoskodni, ha valaki azt mondja nem, akkor nem és kész! Nem?!

2010. jan. 13. 21:47
 23/38 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem keféld meg, abból nagy baj nem lehet. Max. nem jön többet! De ha jó vagy, akkor oda is költözik! :)
2010. jan. 14. 13:18
 24/38 anonim ***** válasza:
Kösz, de én is nőből vagyok.........
2010. jan. 14. 13:28
 25/38 anonim ***** válasza:
Ez elég visszataszító, én a tudományba hiszek, de mégse járok házról házra egy periódusos táblázattal, hogy minden kérdésre ott van benne a válsz.
2010. jan. 14. 13:35
 26/38 anonim ***** válasza:

13:28

Akkor küld át hozzám :)

2010. jan. 14. 15:42
 27/38 ceri ***** válasza:

"valójában aki egyszer már elfogadta Jézust, miért bízna emberben? Jézus fog minden bajt megoldani, nem pedig a kormányzatok."

Ilyen alapon semmi dolgotok a földön. Majd jön Jézus, ti meg addig mereven bámuljátok az eget, míg szomjan nem haltok.

Mit gondolsz isten miért adta nekünk a földi életet? Amíg itt vagyunk, itt kell jobbítani lehetőségeink szerint. Gondolom ezt minden más területen meg is teszed.

2010. jan. 14. 18:11
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
de epp hogy van dolgunk. engedelmeskedunk Jezus parancsanak mate 28:19, 20 menjetek es tegyetek tanitvnyokka minden nemzetbol valo embereket...es tanitsatok meg neki mindazt amit parancsoltam. melyik az az egyetlen nemzet amely elviszi Isten Kiralysaga uzenetet, amely a bajok vegleges megoldasa semmi sem segithet ennel tobbet.
2010. jan. 14. 19:40
 29/38 anonim ***** válasza:
a kérdésedre a válasz: egy idióta, akit úgy hívnak, h Charles Taze Russel, akinek egyik nap kipattant a fejéből ez a vallás miután megunta az egyiptomi piramisokkal való haverkodását---és mellette nem vetette meg a fiatal csajokat sem. a feleségét elhagyta egy 13 éves kislányért. Röviden ennyi.
2010. jan. 19. 13:27
 30/38 A kérdező kommentje:

Érdekes információk. Biztos megcáfolja hamarosan egy túlbuzgó hívő Jehova tanú

Vagyis mindenik túlbuzgó

2010. jan. 19. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!