A Hit gyülekezete miért nem szervezett tüntetést a homoszexuálisok felvonulása ellen?
Kedves 48-as, bocs nem láttam a kommentedet én még előtte írtam és mégis utánnad pakolta be a rendszer. Lehet, hogy amíg írtam nem frissült az oldal. Nem értek egyet azzal amit írtál mert ha elfogadó lenne a hitgyüli akkor a Jobbikot is el kellett volna fogadja.
A homokosok felvonulása pedig nem volt egyáltalán egy békés menet mint ahogy állítod. Ha fiegyelemmel kiséred a híreket akkor látnod kellett, hogy egy meztelenűl rohangáló deviáns a rendőröknek kellett lekapcsolni.
De ez csak egy eset a számos megbotránkoztató dologból.
Eddig úgy tudtam, a hitgyüliben van egy csomó homár.
Egyszerre két tüntetésen nem lehet jelen senki.
Előttem lévő hozzászólóval teljesen egyetértek, így gondolom én is. Nem a b*zisággal van a baj, hanem azzal amikor ezzel kérkednek és provokálnak. Maguk között szerintem is azt csinálnak amit akarnak, ha kussolnak és elbújnak. Nem hiszem, hogy bárki is be akarnak kopogni a homárokhoz, hogy számon kérje azt, hogy otthon a négy fal között miként fajtalankodnak egymással.
Német Sanyit valóban nem érdekli semi más csak a politikai hatalom és pénz és mégtöbb pénz. No és pesze amit a szabadkőműves páholyban a felettesei parancsba adnak számára. Azt hűségesen végrehajtja.
"Nem a b*zisággal van a baj" <-> "Maguk között szerintem is azt csinálnak amit akarnak, ha kussolnak és elbújnak."
Ezt gondold át még egyszer. Vagy az egyiket mondd, vagy a másikat. A kettő nem fér meg egymás mellett.
"Nem a b*zisággal van a baj, hanem azzal amikor ezzel kérkednek és provokálnak. Maguk között szerintem is azt csinálnak amit akarnak, ha kussolnak és elbújnak."
Az ostabasággal semmi baj nincs, hacsak nem hangoztatják, viszik ki az utcára, írnak ki hülye kérdéseket és provokálnak. Maguk között szerintem azt csinálnak amit akarnak, ha kussolnak és elbújnak. Nem hiszem, hogy bárki is kopogtatna egy ostobához.
Nem nagyon volt időm eddig belépni ezért most pótolom. A hitgyüli és a szabadköművesség közötti összefüggés meglátásához elég ha valaki nyitott szemmel tájékozódik. Nem kell ahhoz szintén szabadkőmüvesnek lenni, hogy valaki tudja mi a dörgés. Elég sok megbízható anyag található ezzel kapcsolatban a neten is és egyéb forrásból. Persze nem néphazugság napilapban se nem a zsindex.hu oldalon.
Elég csak megnézni a hitgyüli egész mentalitását doktrínáit és a szimbolumait is. Egy képet melékelek amiben látszik, hogy a hitgyüli logói egy az egyben szabadkőmüves szimbólumok. Az első logót elég hamar megváltoztatták mivel ott nagyon egyértelmű a hasonlóság de a mostani amit a hitgyüli agymosott birkái salamon templomának gondolnak az is egy szabadkőmüves szimbólum. De íme a kép szemléltetésnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!