Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Hit gyülekezete miért nem...

Laci vagyok kérdése:

A Hit gyülekezete miért nem szervezett tüntetést a homoszexuálisok felvonulása ellen?

Figyelt kérdés
Ugyanis a Biblia elitéli a homár életmódot. Ezek szerint ők ezzel egyetértenek, hogy passzívan támogatják? Hiszen a választások idején a Jobbik ellen óriási tüntetést szerveztek. Most nem tartották ezt fontosnak amikor ilyen erkolcstelen dolog folyik Budapest utcáin?
2014. júl. 7. 08:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

Kedves 48-as, bocs nem láttam a kommentedet én még előtte írtam és mégis utánnad pakolta be a rendszer. Lehet, hogy amíg írtam nem frissült az oldal. Nem értek egyet azzal amit írtál mert ha elfogadó lenne a hitgyüli akkor a Jobbikot is el kellett volna fogadja.

A homokosok felvonulása pedig nem volt egyáltalán egy békés menet mint ahogy állítod. Ha fiegyelemmel kiséred a híreket akkor látnod kellett, hogy egy meztelenűl rohangáló deviáns a rendőröknek kellett lekapcsolni.

De ez csak egy eset a számos megbotránkoztató dologból.

2014. júl. 9. 09:54
 52/62 anonim ***** válasza:

Eddig úgy tudtam, a hitgyüliben van egy csomó homár.

Egyszerre két tüntetésen nem lehet jelen senki.

2014. júl. 10. 09:52
 53/62 A kérdező kommentje:
Elvileg nem lehetnének homárok a hitgyüliben mivel ők azt vallják, hogy ragaszkodnak a Szentíráshoz. Szavakban elitélok a homárságot, de csak tessék-lássék módon. Ugyanis a nagy támogatói a szélsőbalos liberális pártoknak, mint pl. az MSZP és régebben az SZDSZ. Igen ez valóban nagy ellentmondás, hiszen a bolsevista MSZP-t támogatták és annak idjén Németh Sanyi parancsba adta, hogy a tömeggyilkos pufajkás Horn Gyuszira kellett szavazni előtte meg arra az SZDSZ-re amelyik a prostituciótól a homokosságig és az abortuszig bezárólag mindet olyan ügyet támogat ami szöges ellentétben van a Bibliával.
2014. júl. 10. 10:09
 54/62 anonim ***** válasza:
Azért nem vonultak ki mert Szent Sándor nem látott benne sem politikai,sem anyagi hasznot.Ilyen egyszerű.Amúgy minden normális ember magasról tenne a melegekre,ha otthon a négy fal között csinálnák és nem a mi pénzünkön provokálnák a normálisakat.Saját maguk gyűlöltetik meg magukat azokkal is,akiket egyébként nem érdekelnének.Csak nem bírják elviselni,ha nem foglalkoznak velük.Senkit nem zavarnának pl.akkor,ha a deviáns kis rendezvényüket saját zsebükből fizetnék.Az adófizetők rájuk pazarolt pénzéből meg lehetne etetni például jó sok éhező kisgyereket.
2014. júl. 10. 18:13
 55/62 A kérdező kommentje:

Előttem lévő hozzászólóval teljesen egyetértek, így gondolom én is. Nem a b*zisággal van a baj, hanem azzal amikor ezzel kérkednek és provokálnak. Maguk között szerintem is azt csinálnak amit akarnak, ha kussolnak és elbújnak. Nem hiszem, hogy bárki is be akarnak kopogni a homárokhoz, hogy számon kérje azt, hogy otthon a négy fal között miként fajtalankodnak egymással.

Német Sanyit valóban nem érdekli semi más csak a politikai hatalom és pénz és mégtöbb pénz. No és pesze amit a szabadkőműves páholyban a felettesei parancsba adnak számára. Azt hűségesen végrehajtja.

2014. júl. 12. 19:40
 56/62 rajcziz ***** válasza:

"Nem a b*zisággal van a baj" <-> "Maguk között szerintem is azt csinálnak amit akarnak, ha kussolnak és elbújnak."

Ezt gondold át még egyszer. Vagy az egyiket mondd, vagy a másikat. A kettő nem fér meg egymás mellett.

2014. júl. 12. 20:51
 57/62 anonim ***** válasza:
Az 55-ösben a szabadkőműves-páholyos dolgot lécci részletezd. Komolyan érdekel.
2014. aug. 7. 11:08
 58/62 anonim ***** válasza:

"Nem a b*zisággal van a baj, hanem azzal amikor ezzel kérkednek és provokálnak. Maguk között szerintem is azt csinálnak amit akarnak, ha kussolnak és elbújnak."

Az ostabasággal semmi baj nincs, hacsak nem hangoztatják, viszik ki az utcára, írnak ki hülye kérdéseket és provokálnak. Maguk között szerintem azt csinálnak amit akarnak, ha kussolnak és elbújnak. Nem hiszem, hogy bárki is kopogtatna egy ostobához.

2014. aug. 7. 11:23
 59/62 anonim ***** válasza:
A szabadkőműves kérdésre nem válaszoltál. Csak azért kérdem, mert, ha az lenne, akkor titokban csinálná, és nem tudná senki. Akkor te honnan tudod? Te is szabadkőműves vagy, és láttad egy összejövetelen? Csak így tudom elképzelni.
2014. aug. 8. 10:36
 60/62 A kérdező kommentje:

Nem nagyon volt időm eddig belépni ezért most pótolom. A hitgyüli és a szabadköművesség közötti összefüggés meglátásához elég ha valaki nyitott szemmel tájékozódik. Nem kell ahhoz szintén szabadkőmüvesnek lenni, hogy valaki tudja mi a dörgés. Elég sok megbízható anyag található ezzel kapcsolatban a neten is és egyéb forrásból. Persze nem néphazugság napilapban se nem a zsindex.hu oldalon.

Elég csak megnézni a hitgyüli egész mentalitását doktrínáit és a szimbolumait is. Egy képet melékelek amiben látszik, hogy a hitgyüli logói egy az egyben szabadkőmüves szimbólumok. Az első logót elég hamar megváltoztatták mivel ott nagyon egyértelmű a hasonlóság de a mostani amit a hitgyüli agymosott birkái salamon templomának gondolnak az is egy szabadkőmüves szimbólum. De íme a kép szemléltetésnek:

[link]

2014. aug. 24. 07:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!