Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vannak ennyien Jehova...

Miért vannak ennyien Jehova Tanúi ellen?

Figyelt kérdés
Jehova Tanúi az igazságról beszélnek, mégis vannak, akik a bibliai tényeket cáfolják pedig, azok feketén-fehéren le vannak írva és alá vannak támasztva. Elképesztő mennyi hitetlen hazug ember van.

2014. júl. 5. 13:11
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
76%
Talán mert az "ellenzőket" motiválja az ilyesfajta kérdés?
2014. júl. 5. 13:18
 2/51 anonim ***** válasza:
79%
A Tanúk bigott, szemellenzős hozzászólásai pont annyira értelmetlen, cél nélküli marhaságok, mint az ellentábor cikizése, provokálása. Igazából mindkét oldal tudja, hogy nincs gyakorlati haszna az egésznek, mert soha nem győzik meg egymást (hiszen ez az ellentét alaptétele), de időtöltésnek megfelel ez a fajta gyakorizás is. Csak szórakozás, mindkét oldalról.
2014. júl. 5. 14:18
 3/51 megfelelő ***** válasza:
72%
Mondjuk azért, mert pl képtelen vagy rájönni, hogy egy keresztény nem Jehova Tanúja, hanem Jézusé. És nekem ne azt mutogasd az ószövből, ami a zsidókra vonatkozik, hogy Ti lesztek a tanúim, hanem ott van világosan sok helyen, hogy János Jézusról bizonyságtétele miatt volt a szigeten száműzve, Jézus arról beszélt, hogy tanúim lesztek, de ezt képtelenek vagytok megérteni, mint ahogy azt is, hogy nincs olyan, hogy Jehova, hiába magyarázza nektek akárhány ember, köztük zsidók, akik valamivel jobban ismerik a saját szokásaikat és történelmüket, mint bárki. Hát ezért. A többit mások hozzáírják.
2014. júl. 5. 14:23
 4/51 anonim ***** válasza:
Én azért mert erőszakosak és rám akarják erőltetni a hitüket. Mindenkinek a saját dolga hogy miben hisz, én se térítem meg őket
2014. júl. 5. 14:24
 5/51 anonim ***** válasza:
29%

Felteszel egy ilyen demagóg kérdést és még csodálkozol? :D

Ezek alapján téged pl. azért érnek támadások, mert elmebeteg vagy.

A biblia meg mesekönyv, akármelyik szekta akárhogy értelmezi, nem számít, mert nem lehet hivatkozási alap semmire sem a XXI. században....

Hivatkozz a humanizmusra, egyenlőségre, szabadságra, na ezek igaz dolgok pl.

2014. júl. 5. 14:27
 6/51 Szeressük egymást ***** válasza:
77%

Katy!

A legnagyobb hazug szekta pont a tiétek. Amúgy én nem szoktam kérdést kiírni nektek, mert nincs értelme. Szerintetek rendben van az elferdített hazug kiforgatott bibliafordításotok?

Nem vagytok keresztények, mert melléadjátok magatokat egy ekkora hazugságnak. A legtöbbetek akit ismerek itt a Gyk-n megérdemli a sorsát. Ha valaki behozná a ferditéseteket a lakásomba, nem csinálnék ostort, hanem anélkül vágnám ki a könyvével együtt.

2014. júl. 5. 14:33
 7/51 anonim ***** válasza:
82%

Beszélgettem hosszasabban és többször JT-kel. Szerintem nem olyan gazok, mint itt beállítják őket, és nem is annyira erőszakosak. Mostanában Budapesten pl. csendesen álldogálnak a kitett kiadványaik állványa mellett. Nekem teológiai a gondom velük: Nem hiszik,a kereszténység FŐ TÉTELÉT ALAPVETÉSÉT és keresztényeknek mondják magukat. Az a baj. Tkp, visszaestek a zsidó vallásba, csak nem vették észre. Ez a problémám velük, néhányszor vitatkoztam is ezzel kapcsolatban, de már nem szeretnék.

P:S: Amiről szó van, leírom, azoknak, aki nem tudják:

Jézus Krisztus teljesen ember és teljesen Isten.

A tanítás a teljesen embereknek: ezt hogyan lehet?

És a gyakorlatára azt mondta a mi urunk, Jézus Krisztus: Kövessetek Engem!

[Nem kívánok itt vitába menni -lehet-e, milyen az egyház, ki-mit-hogy-merre csinált a történelemben, - AZ ÉN ÉLETEMBEN ITT ÉS MOST ez és csak ez a lényege.]

aa

2014. júl. 5. 14:51
 8/51 anonim ***** válasza:
Igen, csendesen ácsorognak, mióta törvényileg tiltva van hogy ránk tukmáljon bárki bármit. Szórólapot is csak úgy osztogathat bárki hogy áll, és ha elveszed elveszed, ha nem akkor nem, ő nem adhatja.
2014. júl. 5. 15:34
 9/51 KZitus ***** válasza:
25%

Hogy beteljesedjen minden erre vonatkozó Írás.

Ha kéred, leírom melyek ezek.

2014. júl. 5. 15:55
 10/51 anonim ***** válasza:
Kedves gr.katy! Ez a kérdés bizony nagyon naiv vagy szerencsétlen volt, mert főleg csak az acsarkodókat szabadítottad magadra és a Tanúkra! Semmi értelme az ilyen kérdéseknek, mert nem visznek előrébb a bibliai igazság tanításához. Az ilyen kérdéseket mások jellemzően provokatív szándékkal teszik fel, tisztelet MINDEN kivételnek. :-)
2014. júl. 5. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!