Miért vannak ennyien Jehova Tanúi ellen?
Felteszel egy ilyen demagóg kérdést és még csodálkozol? :D
Ezek alapján téged pl. azért érnek támadások, mert elmebeteg vagy.
A biblia meg mesekönyv, akármelyik szekta akárhogy értelmezi, nem számít, mert nem lehet hivatkozási alap semmire sem a XXI. században....
Hivatkozz a humanizmusra, egyenlőségre, szabadságra, na ezek igaz dolgok pl.
Katy!
A legnagyobb hazug szekta pont a tiétek. Amúgy én nem szoktam kérdést kiírni nektek, mert nincs értelme. Szerintetek rendben van az elferdített hazug kiforgatott bibliafordításotok?
Nem vagytok keresztények, mert melléadjátok magatokat egy ekkora hazugságnak. A legtöbbetek akit ismerek itt a Gyk-n megérdemli a sorsát. Ha valaki behozná a ferditéseteket a lakásomba, nem csinálnék ostort, hanem anélkül vágnám ki a könyvével együtt.
Beszélgettem hosszasabban és többször JT-kel. Szerintem nem olyan gazok, mint itt beállítják őket, és nem is annyira erőszakosak. Mostanában Budapesten pl. csendesen álldogálnak a kitett kiadványaik állványa mellett. Nekem teológiai a gondom velük: Nem hiszik,a kereszténység FŐ TÉTELÉT ALAPVETÉSÉT és keresztényeknek mondják magukat. Az a baj. Tkp, visszaestek a zsidó vallásba, csak nem vették észre. Ez a problémám velük, néhányszor vitatkoztam is ezzel kapcsolatban, de már nem szeretnék.
P:S: Amiről szó van, leírom, azoknak, aki nem tudják:
Jézus Krisztus teljesen ember és teljesen Isten.
A tanítás a teljesen embereknek: ezt hogyan lehet?
És a gyakorlatára azt mondta a mi urunk, Jézus Krisztus: Kövessetek Engem!
[Nem kívánok itt vitába menni -lehet-e, milyen az egyház, ki-mit-hogy-merre csinált a történelemben, - AZ ÉN ÉLETEMBEN ITT ÉS MOST ez és csak ez a lényege.]
aa
Hogy beteljesedjen minden erre vonatkozó Írás.
Ha kéred, leírom melyek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!