Miért vannak ennyien Jehova Tanúi ellen?
"Kedves sörpocak, te nem cáfolsz semmit abból, amit a Tanúk a Biblia alapján vallanak. Nem cáfoltad ez utóbbi megjegyzésemet sem, melyben visszakérdeztem a te nagyon naiv kérdésedre, mely azt sugallta, hogy a Vatikánnak nem áll érdekében hamisítani, hazug tanításokat terjeszteni, azaz régi emberi filozófiákat konzerválni az igazságkeresés helyett.
Szitkozódtam volna? Én úgy vélem csak a tényekről beszéltem!"
Á sorry. Ennyire megvárattalak? Nem vettem észre, hogy reagáltál. Na de akkor neki kezdek:
Mind1, hogy én mit sugallok. Nem válaszolsz egyenesen a kérdésemre. Azt mondod, hogy a Vatikán érdeke = Sátán érdeke. Már bocs, de ez így kevés. Minden cég célja a profit növelés. Minden közönséges ember célja, a jobb életszínvonal. Minden gyilkos célja vágyai kielégítése. Sátán erre rávezeti őket, igen. De ahhoz, hogy rávezesse őket, az embernek kell egy adott cél, amit a Sátán majd elferdíthet.
A Vatikánnak mi érdeke lenne a hamisítás. Mi haszna származik belőle? Azt tudjuk, hogy a Sátánnak ez milyen haszonnal jár, de én konkrétan az egyház állam hasznára vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!