Rasszista vagyok? Vagy ez valami más?
Figyelt kérdés
Van bennem egy általános utálat a zsidókkal és a cigányokkal szemben mondjuk a zsidókat jobban utálom ha tehetném megtenném azt amit régen egy bajszos ember. Egész nap csak ezt hallani a TV-ben h ennyit lopnak annyit loptak meghogy biztos zsidók , ezt szúrták le azt verték meg és már a tudatom teli van ezekkel a görényekkel legszívesebben áhh hagyjuk... szóval ez mi?2009. dec. 15. 20:18
31/33 anonim válasza:
Akárhogy is hívjuk én nem vetlek meg emiatt!
:D
32/33 anonim válasza:
"Mert lopják az adófizetők vagyis a mi pénzünket a tied az enyém a szüleidét az én szüleimét és tönkreteszik az országot ahol lakuk"
itt most a politikusokra kellene gondolnod és nem a zsidókra
33/33 A kérdező kommentje:
Szerintem majdnem ugyan az a kettő
2010. aug. 13. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!