Rasszista profilja van egy ismerősnek: visszajelölnéd Facebookon?
A régi munkatársaim közül mindenkivel bejelöltük egymást Facebookon, egyetlen fiú kivételével, akivel élőben semmi gondom nem volt, viszont a Facebook profilja botrányos. Tele van neonáci szövegekkel, otromba "cigányviccekkel", szidja a zsidókat, stb. Nem ilyennek ismertem.
Ráadásul a profilja teljesen publikus, és, hát nem nagyon szeretném, ha a barátaim azt látnák, hogy ilyen kontaktom van... Viszont, mint mondtam, alapvetően jóban voltam vele, de a profiljától most hányni tudnék, és nagyon megváltozott a véleményem róla. Most már több éve nem is találkoztunk, semmi kapcsolatot nem tartunk, valószínűleg soha többet nem fogom látni.
Ami hab a tortán, én maga is az egyik szidalmazott csoport tagja vagyok... Lehet, hogy ő ezt nem tudja?? Olyan gyerekes, és olyan hülyén jön ki ez az egész. Te mit tennél, visszajelölnéd?
Dehogy jelölném vissza.
Még az unokatestvérem jelölését sem fogadtam el ugyanebből az okból.
Most akkor te melyik közé tartozol a zsidók vagy a cigányok közé? Csak érdekel?
Amúgy én nem jelölnék neki vissza már csak azért sem, mert elvileg rólad is írja azokat a dolgokat, ha nem személy szerint is...
Mindenesetre elég gyerekes!
Ne jelöld vissza. Ne érezzék már ezek a szerencsétlen tévelygők azt, hogy normális a hozzáállásuk. (Sajnos lassan már senki sem akad fenn ezen Magyarországon...) Persze ettől még nem fog magába szállni, de legalább te nem látod a kiírásait, és nem idegeskedsz rajtuk.
Másrészt meg vissza is élhet az adataiddal. Felületes ismerősökkel nem érdemes olyasmit megosztani, ami nem tartozik rájuk. Tartsd meg az oldalt a barátaidnak és azoknak, akikkel tényleg kapcsolatot akarsz tartani.
Biztosan elege lett a cigánybűnözésből, az idegen gyarmatosításból, az idegen kormányból és abból, hogy ebben az országban mindenkinek több joga van, mint egy magyarnak. Abból, hogy a magyar tart el mindenféle jöttment népeket, miközben neki már lassan kenyérre sem futja. Napestig sorolhatnám.
Ha ezen okok miatt nem jelölöd vissza, akkor veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!