Rasszista profilja van egy ismerősnek: visszajelölnéd Facebookon?
A régi munkatársaim közül mindenkivel bejelöltük egymást Facebookon, egyetlen fiú kivételével, akivel élőben semmi gondom nem volt, viszont a Facebook profilja botrányos. Tele van neonáci szövegekkel, otromba "cigányviccekkel", szidja a zsidókat, stb. Nem ilyennek ismertem.
Ráadásul a profilja teljesen publikus, és, hát nem nagyon szeretném, ha a barátaim azt látnák, hogy ilyen kontaktom van... Viszont, mint mondtam, alapvetően jóban voltam vele, de a profiljától most hányni tudnék, és nagyon megváltozott a véleményem róla. Most már több éve nem is találkoztunk, semmi kapcsolatot nem tartunk, valószínűleg soha többet nem fogom látni.
Ami hab a tortán, én maga is az egyik szidalmazott csoport tagja vagyok... Lehet, hogy ő ezt nem tudja?? Olyan gyerekes, és olyan hülyén jön ki ez az egész. Te mit tennél, visszajelölnéd?
Semmikeppen sem.
Ennel kisebb dolgok miatt is esett ki nalam valaki az ismerosem kozul. Tudod, madarat tollarol... Es nekem csak barataim vannak, csak azert, hogy a letszamot noveljem, nem vagyok hajlando minden hulyet megjeleniteni, mint kapcsolat.
Ha ismerős, visszajelölöm, az, hogy ő rasszista nem az én bűnöm, amit szégyellnem kellene.
De szerencsére nincs ilyen ismerősöm.
Látod mennyire szánalmasan elkorcsosultak a társadalmi kapcsolataitok? Mennyire ismerted Te azt az embert? Semennyire! És ez téged jobban minősít, mint az a szerencsétlent, aki gyűlölködik.
(egy nemzeti érzelmű)
Nem jelölném vissza! Sőt én az olyan ismerőseimet is régen kitöröltem , akiket előítélet mentesnek ismertem meg, de aztán szembesülnöm kellett vele, hogy a fb profilján pedig ilyeneket irkál ki...
Volt egy haverlány akivel pl jókat buliztunk párszor a főiskolán- ha táncolni, iszogatni mentünk persze, hogy nem a politikáról beszélgettünk vele! Aztán kiderült egy kiírásából , hogy elvakult roma gyűlölő, úgyhogy őt is törölte az ismerőseim közül nem beszéltünk azóta...
Volt egy másik haverom, ő pedig előttem istenítette a romaholokausztot (bennem is van romavér, csak lehet ezzel ő nincsen tisztában), vele is minden kapcsolatot megszakítottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!