Rasszista profilja van egy ismerősnek: visszajelölnéd Facebookon?
A régi munkatársaim közül mindenkivel bejelöltük egymást Facebookon, egyetlen fiú kivételével, akivel élőben semmi gondom nem volt, viszont a Facebook profilja botrányos. Tele van neonáci szövegekkel, otromba "cigányviccekkel", szidja a zsidókat, stb. Nem ilyennek ismertem.
Ráadásul a profilja teljesen publikus, és, hát nem nagyon szeretném, ha a barátaim azt látnák, hogy ilyen kontaktom van... Viszont, mint mondtam, alapvetően jóban voltam vele, de a profiljától most hányni tudnék, és nagyon megváltozott a véleményem róla. Most már több éve nem is találkoztunk, semmi kapcsolatot nem tartunk, valószínűleg soha többet nem fogom látni.
Ami hab a tortán, én maga is az egyik szidalmazott csoport tagja vagyok... Lehet, hogy ő ezt nem tudja?? Olyan gyerekes, és olyan hülyén jön ki ez az egész. Te mit tennél, visszajelölnéd?
8.45! Tessék, de használd a guglit egészséggel!
zsidó vagy? :D
amúgy szerintem is nem normális ha valaki ilyeneket ír...
b.szátok meg,attól hogy valaki vagy zsidó,vagy cigány,vagy akármi,attól még ugyanúgy ember!!
jah,vissza jelölném,és ki is írnám a falára hogy hülye bunkó
aztán tiltanám a retekbe
13l
ja
de a kérdező is írta hogy ő is abba a szidalmazott csoportba tartozik ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!