Mondjuk egy fehér ember elmegy egy fekete társaságba és ott van egy fehér ember és úgy köszön neki ,hogy "szevasz teso" biztos azzal jönének ,hogy te rasszista,pedig ha ez fordítva lenne akkor biztos nem lenne ekkora ügy.
2011. okt. 12. 13:12
1/10 anonim válasza:
Ez igaz. Egyébként a feketék között is vannak rasszisták.
2011. okt. 12. 13:26
2/10 anonim válasza:
Igen, ez tényleg így van. Például az Egyesült Államokban külön vannak fekete negyedek és ha oda betéved egy fehér, mindennek elmondják, kirabolják meg ilyesmi.
2011. okt. 12. 13:33
3/10 anonim válasza:
Mindig az a rasszista, aki a leghangosabban kiabálja eme jelzőt. Ezt jegyezd meg.
2011. okt. 12. 13:34
4/10 anonim válasza:
13:34, és ha egy fekete mondja egy másik feketére? :D
2011. okt. 12. 13:36
5/10 anonim válasza:
13:36
Ne lepődj meg. Ezektől bármi kitelik. :-)
2011. okt. 12. 13:41
6/10 anonim válasza:
"szevasz Teso"-t egyaltalan nem veszik rasszista beszolasnak. Onaluk ez egy szleng, akar feher, akar fekete mondja. Nem igazan testvernek feher/fekete testvernek hivja. Olyan mint "szevasz haver". Ne probalj mar mindenbe rasszistazast latni.
2011. okt. 13. 14:59
7/10 A kérdező kommentje:
És ha egy fehér mondja azt ,hogy "nigger" egyböl agyf+szt kap az illetö,de ha "fehérezésre"kerül sor akkor nem lesz ekkora bonyodalom
2011. okt. 13. 17:35
8/10 anonim válasza:
Na igen, igy van ez a tomeg es a kisebbseg kozott. Legyen az homok, fajtak, stb. Csak egy iranyba problemaznak.
2011. okt. 14. 12:42
9/10 anonim válasza:
A legnagyobb rasszisták a szemembe a cigányok legalább is itt Magyarországon ki nem állhatják a magyarokat.
2011. okt. 15. 09:17
10/10 mustafa33 válasza:
Amikor ki akartam az erdőmből zavarni a fejszés kátrányos helyzetűeket, rám támadott az egyik a fejszével és azt kiabálta: megöllek k.rva gádzsó. Leszereltem és amikor jelentettem a rendőrségen, úgy mondtam, hogy faji jellegű támadást intéztek ellenem, mivel azt mondta megöllek k.rva gádzsó. Erre a nem szolitól barnult rendőr azt mondta hogy ez egy náluk szokásos szófordulat, nem rasszista. visszakérdeztem, ha azt mondom a támadónak takarodj büdös c!gány mer leütlek , az mi lett volna? Válasz : egyértelműen rasszista támadás.
Gondolom a négerek sem jobbak. Szándékosan négert írok, mert ez a nevük a magyar értelemző szótár szerint. És ha nekünk nem derogál hogy hungarienek vagyunk nem magyarok, akkor ők is fogják be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!