Ha nekem nem jönnek be a néger nők, akkor én rasszista vagyok és bűnt követek el?
Jó, de bioszon vettük az öröklést, és mondta a tanár, hogy azért jó néger, roma, ázsiai vagy más raszba tartozó párt választanunk, mert akkor színesedik a genetikai állomány.
Namármost, nekem nem jönnek be ezek, és hangot is adtam neki, hogy nekem a magyar lányok nagyon tetszenek, és azt lerasszistázott, meg azt mondta, hogy elavult vagyok.
Az egész osztály elnémult, én meg nagyon szégyelltem magam mert azért nem vagyok raszista, csakhát na, egyszerűen nem tetszenek a néger nők.
Ha csak nem tetszenek akkor szerintem nem
de ha utálod őket akkor igen
" Igen. Ez már rasszizmus nálam. A bőrszíne miatt ítéled meg, és ez nem igazságot."
BANNOLJÁTK
légyszíves
Ez esetben mindketten rosszul kezeltétek a helyzetet - te is, meg a tanár is. Te azért, mert a te ízlésed a te dolgod, és a biológiaóra nem arról szól, hogy az egyéni preferenciákat ütköztessük - a tanár meg azért, mert túl hamar ugrott túl nagyot a következtetésével és eltúlozta a helyzetet.
Egyébként az mindenképp igaz, ha bármely adott népcsoport csak és kizárólag önmagával szaporodna, az rövid idő alatt genetikai degenerálódás útján elkövetett kollektív öngyilkosságot eredményezne. Az USA-ban az ámisok élő példa erre, ők már bőven rajta vannak a lejtőn. Érdekes lesz megfigyelni, hogy hány generáció erejéig húzzák még.
"Igen. Ez már rasszizmus nálam. A bőrszíne miatt ítéled meg, és ez nem igazságot."
A néger nem csak a bőrszín.
Néger nő alatt azt értem, hogy furcsa az arcberendezésük, puffadt a szájuk, más a testalkatuk, a hajuk meg csomós, és még számtalan kis apróság, ami miat nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!