Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha nekem nem jönnek be a...

Ha nekem nem jönnek be a néger nők, akkor én rasszista vagyok és bűnt követek el?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 14:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%

HAJÁTOK BÚJATOK MÁR EL A NAGY RASSZIZMUSOTOKKAL

HA NEKEM NEM TETSZIK HOGY FEKETE A SZÍNE AKKOR NEM TETSZIK

2010. ápr. 16. 14:59
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg, de szerintem a tanárod hülye. Nekem sem tetszenek a néger fiúk meg az ázsaiak sem, de basszus, attól hogy nem vonzódom hozzájuk még nem vagyok rasszista! Ugyanolyan emberek mint mindenki más:) A rasszizmus meg nem az, hogy ki iránt érzel szexuális vonzalmat és ki iránt nem...
2010. ápr. 16. 15:00
 13/28 anonim válasza:
Nekem meg nem jönnek be a kínai férfiak. Én sem vagyok rasszista. :) Attól, hogy nem tetszik, még nem leszel az - minden rassznak megvannak a sajátosságai, pl. a négereknek általában széles orruk van, és ezek nem mindenkinek tetszenek még egy nem színesbőrű emberen sem. Szóval, nem ettől vagy rasszista, ez csak a személyes ízlésed.
2010. ápr. 16. 15:02
 14/28 anonim ***** válasza:

Mi az a HAJÁTOK? :DDDDDDD

Amúgy, nem vagy emiatt rasszista, a tanárod meg egy kretén.

2010. ápr. 16. 15:03
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem kell szeretni a spenótot, attól még valaki szeretheti. Kinek mi jön be. Ez még messze áll a rasszizmustól. A magyar egy genetikailag színes nép, nem kéne tovább "színesíteni". Azt meg csak a te jogod hogy eldöntsd , hogy "kifugázod e fehérre a fekete csempét"
2010. ápr. 16. 15:07
 16/28 anonim ***** válasza:

A négereknek nem csak a színe más, más rasszhoz tartoznak , nem az europidhoz.

Nekem sem tetszenek a néger nők, de ki tudja mit hoz az élet.

2010. ápr. 16. 15:12
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
A tanárod egy zsidó xd
2010. ápr. 16. 15:23
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, nem vagy ettől rasszista, a tanárod meg, ha emiatt lerasszistáz, akkor egy idióta. Lehet jönni a hippiszöveggel, hogy ha bizonyos külsejű emberek nem tetszenek, akkor a társadalom szemete vagy, de ez biológiai képtelenség. A biosztanárod nagyon jól tudhatná, hogy a szaporodásnál az emberek elsősorban arra figyelnek, hogy a saját génjeiket örökítsék tovább, ezért evolúciósan meg van határozva, hogy a hozzánk passzoló génkészletű embert válaszzuk társul.

Tény és való, hogy a minél nagyobb keveredés genetikailag egészséges, hiszen a beltenyészet produkál kellemetlen problémákat (erre kitűnő példa az amerikai amish közösség, akik csak egymás között házasodnak évszázadok óta, és az utódok genetikailag olyan terheltek, hogy az amishok átlagéletkora sokkal kisebb, mint más amerikaiaké, ráadásul sokkal betegesebbek is). Vagy ott vannak az angolok, akik igaz, hogy nem terheltek annyira, de irtó rondák szegénykéim...

Ugyanakkor ha valakinek mondjuk csak a szőkék jönnek be, és nem a barnák közül választ párt, az rasszista? Nem, csak ebben látja a génjei túlélésének esélyét. Egyszóval hülyeségeket beszél a tanárod, te pedig nyugodj meg, nem vagy rasszista.

2010. ápr. 16. 15:38
 19/28 anonim ***** válasza:

"Igen. Ez már rasszimus nálam. A bőrszíne miatt ítéled meg, és ez nem igazságot"

És ha nekem nem tetszenek a szőke hajú lányok akkor rasszista vagyok ez alapján?

2010. ápr. 16. 16:14
 20/28 anonim válasza:
27%
nem, ez azt jelenti, hogy van ízlésed.
2010. ápr. 16. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!