Ha nekem nem jönnek be a néger nők, akkor én rasszista vagyok és bűnt követek el?
Ez rasszizmus, nem bírjátok felfogni? Egy néger nő is ember, potenciális közösülésre való egyed. Meg kell tisztelned a színes társadalmakat, hogy esélyt adsz nekik a szexuális kapcsolat kialakítására. Ugyanez vonatkozik romára, afróamerikaira, ázsiaiakra, svédekre, írekre, stb. Esélyt kell nekik adni, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek veled, mert ha a külsejük miatt nem akarsz, az már rasszizmus. Nem csak a bőrszínükre gondolok, hanem egyéb fizikai eltérésekben is a fasiszta fehérembertől.
Ez nálam nagy bűn, ha valakinek azért nem tetszik a másik, mert más a bőre, kicsiben más a testfelépítése. Nálam már sok vita folyt ki ebből, és nem hagytam annyiban, kiálltam az igazamért, még ha másoknak fájt is az igazság!
Hajjajj, utolsó... Ezzel az erővel mindhatnád azt is, hogy milyen dolog az, hogy nem fekszünk le az ellenkező nemű testvérünkkel, vagy heteroszexuális létünkre egy azonos nemű emberrel, mert ugye meg kell neki adni az esélyt. Ugye?
Vannak az emberben bizonyos pszichés gátlások. Van, aki szerint a homoszexualitás normális, van, aki szerint nem. Van, aki nem vonzódik a saját rasszán kívüliekhez, van, aki igen.
És akkor még a zsánerről nem is beszéltem: akinek eddig csak szőke barátnői voltak, az rasszista? Akinek eddig csak vékony barátnői voltak, és nem tetszenek neki a kövér nők, az rasszista? Lehetne ezt még ragozni, csak nem érdemes. Én pl. nem szeretem a "mackós alkatú" pasikat (tökmindegy, milyen rasszból), így nem fogok összejönni egy "mackós alkatú" pasival. Ennyi az annyi. Van, akinek a fekete nők nem jönnek be, az nem fog összejönni fekete nőkkel.
Tegyük már rendbe a rasszizmus fogalmát.
A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi és politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel
Tehát, nem gyűlöli, vagy megkülönbözteti, csak szimplán nem tetszik neki, és nincs gusztusa megdugni.
itt már eldurvultak a dolgok a rasszizmus téren!
muszály hogy tetszen egy néger lány mert ha már nem rasszista vagy!?
a viva tv-be volt interju egy néger lányal és azt mondta hogy soha nem kellene neki egy fehér!
ha ezt egy fehér lány mondta volna hogy neki nem kell fekete fiu!hüü milyen botrány lett volna belöle hogy biztos rasszista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!