Ha bármely származású emberrel jól kijövök, csak a cigányt "nem szeretem", akkor rasszista vagyok?
ez alap, sokan vagyunk így, okkal sajnos.
számíts rá, hogy lassan kikelnek az ágyból a rasszistázó bölcsészek is és jönnek ide írni.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és főleg a közvetlenül előttem szólóhoz.
Nekem sincs bajom azzal, ha valaki néger, sárga, zsidó, arab, kubai, stb... Csak a cigányokkal. Sajnos több, mint 99,9%-uk velünk magyarokkal szemben antiszociális kisebbség, dolgozni és beilleszkedni nem akaró igénytelen társaság (természetesen ismerek egy (!) olyan cigányt is, akire akár a házam is rábíznám, és különb mint 10 magyar).
Tisztában vagyok vele, hogy törölve lesz a postom a moderátorok által, de legalább addig is többen olvassák.
A bölcsészeknek meg üzenem, hogy lehet őket védeni, de általában azok teszik ezt, akik életükben nem voltak a közelükben sosem.
nem hiszem, hogy törölve lenne, eléggé elásná magát vele a gyakori mivel nincs semmi rasszista a hozzászólásodban vagy gyűlöletkeltő.
olyan lenne mintha azért törölnének mert leírod a 'cigány' szót.
amúgy én is ismertem normálisabb cigányokat és tudom, hogy léteznek. De sajnos ők egy kisebbség a kisebbségben. elötted lévő voltam,
Elég szomorú, hogy az ember "szinte meg van már félemlítve", hogy akkor most mit is mondhatok, és mit nem?!
Ebben a "szabad" országban, bizonyos helyeken de még fórumokon is tilos leírni a cigány szót. Pedig CIGÁNYOK 50 évvel ezelőtt is voltak, lesznek is. (csak akkor még tudták hol a helyük)
Csak egyszer valaki odafönntről kitalálta, hogy adjunk nekik sok támogatást, munka helyett, adjunk rájuk "nagy mellényt" is, hogy a másikat röhögve a sárba tiporja, és ha valaki rosszat szól hozzájuk, adjunk egy egész sereg törvényt is, hogy védve érezzék magukat. Nem baj, hogy elszemtelenedtek, hogy lusták dolgozni, a lényeg,hogy aki ezeket kitalálta, gondolom komoly érdekek és előnyök származtak neki belőle.
Erre jön a félszeg magyar, és remegve kérdezi, baj-e ha nem szereti a cigányokat.
Lehet vitázni jó és rossz cigányokon, van mindkettőből. Tény és való, hogy többségben vannak azok a szemtelen, ingyenélő fajták, és SENKIT nem kötelezhetnek arra, hogy szeresse a CIGÁNYOKAT! És attól még nem lesz rasszista és rossz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!