de az vagy! mert általánosítasz! miért mondod hogy a cigánnyal? mi is emberek vagyunk vagy talán nem? én cigány vagyok és nem érdekel ki mit mond! az osztályomban és vagyok a legjobb tanuló mindenki az én barátom akar lenni és én vagyok a tanárok kedvence!
2010. márc. 4. 22:46
22/33 anonim válasza:
hazudsz:)
ha tleg jó tanuló lennél, nem lennél bűnöző, lenne rálátásod a dolgokra, akkor megértenéd azt aki előítéletes. így viszont nem vagy túl hiteles.
2010. márc. 4. 23:07
23/33 anonim válasza:
Nem vagy rasszista, a cigányok kőkeményen megdolgoztak az útálatért. ez az egyetlen tevékenységük, ami munkához köthető
2010. márc. 11. 21:33
24/33 anonim válasza:
"Van egy-kettő, amelyik ideig-óráig képes úgy viselkedni, mintha tisztességes, becsületes ember lenne, de előbb-utóbb, főleg krízishelyzetben mindegyikből kijön a cigány vér"
Na itt az igaz szó.
Sok Magyar elhiszi,hogy vannak normális,becsületes cigányok.Az csak átmeneti állapot esetleg csak megjátszák a normálist,akármenyire hihetetlen ez igy van(jó szinészek).Régebben én is hittem,hogy vannak normális cigányok de rájöttem ,hogy azok csak játszották a normálist.Ezeknek a vérükbe van a cigányság.
2010. márc. 30. 09:46
25/33 anonim válasza:
nekem te ne szóljál be hogy hazudok e vagy sem mert nem tudhatod! amúgy nem érdekel a véleményed inkább téged tartalak analfabétának mert te nem tudhatod milyen az én életem! szerbusz!
2010. ápr. 6. 21:16
26/33 anonim válasza:
"okos" kölök, elárulom, hogy az analfabéta nem egyenlő az emberek nem ismeretével;)
nagyon okos kis p.cs lehetsz:)
2010. ápr. 6. 21:23
27/33 anonim válasza:
És olyan nincs, hogy szerbusz. Szervusz van, úgyhogy
SZERVUSZ!
2010. ápr. 6. 22:43
28/33 anonim válasza:
NEM!Velük senki nem tud kijönni-mindennek 2 oldala van és nem a tiéd(miénk)hibádzik.A hazai helyzetet nem kell bemutatni,Olaszországból,Franciaországból hazazavarták őket,mert loptak,Kanadában szintúgy,Írországban fejszével kergették "szegényeket" úgy,hogy a templomba kellett bemenekülniük...hát nem tudom...biztos nem bennük van a hiba,hanem az összes többi népben...Semmire kellő,beilleszkedni sehova nem tudó,élősködő nép.
2010. ápr. 15. 19:30
29/33 anonim válasza:
te velem ne beszéljél így jól van te kis f.sz???hogy jössz te ahhoz hogy így tedd magadat?? te analfabéta kis gecc!!!!!!
2010. ápr. 26. 23:02
30/33 anonim válasza:
pff a cigány értelem megmutatkozott a kis "gecc"-ben:) tee, jótanuló:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!