Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Rasszista vagyok? Vagy ez...

Rasszista vagyok? Vagy ez valami más?

Figyelt kérdés
Van bennem egy általános utálat a zsidókkal és a cigányokkal szemben mondjuk a zsidókat jobban utálom ha tehetném megtenném azt amit régen egy bajszos ember. Egész nap csak ezt hallani a TV-ben h ennyit lopnak annyit loptak meghogy biztos zsidók , ezt szúrták le azt verték meg és már a tudatom teli van ezekkel a görényekkel legszívesebben áhh hagyjuk... szóval ez mi?
2009. dec. 15. 20:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
36%
Szebb Jövőt testvér! üdvözöllek a klubban!:)
2009. dec. 16. 10:51
 12/33 A kérdező kommentje:
Igen van személyes tapasztalatom mert egyik este a belvárosban láttam ,hogy egy cigány nemhagy békén egy lányt én meg odamentem hozzá ,hogy talán nemkéne. Erre visszaszólt ,hogy: "Mer milesz?" és rámlökött én levertem neki egyet azmeg elkezdett kiabálni hogy "gyertek, gyertek" nemtudtam mit kiabál püföltem tovább mert ugye már a földön voltunk áttudtam dobni egy beton párkányon lényegében pad csak beton, amögött meg volt egy aknafedél lakattal nah szerencsémre pont arra esett gerinccel de aztán a semmiből előkerült még kettő és elkezdtek ütni rúgni (persze a csaj az már a bunyó kezdésekor elfutott)elmozdult az orrnyergem én pattintottam vissza aztán mikor elmentek azt mondta az egyik: "Ez a csicska azthidte hogy nemtudunk verekedni!" Soha nemfogom elfelejteni.... Jah és két hétig buci volt a fejem nemmentem sehova.
2009. dec. 16. 14:21
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
és akkor miért is utálod jobban a zsidókat, és miért irtanád őket?
2009. dec. 16. 14:28
 14/33 A kérdező kommentje:
Mert lopják az adófizetők vagyis a mi pénzünket a tied az enyém a szüleidét az én szüleimét és tönkreteszik az országot ahol lakuk. Az állam privatizál és azt kik veszik meg? Kikhez megy az a pénz ami nállunk is lehetne?? Hát ezért
2009. dec. 16. 14:43
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
ez is személyes tapasztalat, vagy a jó kis varázsdobozban láttad az esti mesét?
2009. dec. 16. 14:47
 16/33 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy ki mekkora gazember nem vallás kérdése. És azok az emberek akik ellopják az országot, ha cionisták is vagy zsidónak vallják magukat, közük sincs hozzá. Én személy szerint sajnálom az összes normális zsidó embert, akire szégyent hoznak ezek a patkányok.

Cigány ismerősöm van aki teljesen normális, akiről meg Te beszélsz azok meg ezek az orkok. Van abból cigány is meg magyar is

A bajod az, hogy skatulyázod az embereket és igen emiatt Te is belekerülsz a sajátodba. Rasszista

2009. dec. 16. 23:44
 17/33 anonim ***** válasza:

Idézek a bibliából mit mond Isten:

1.Grádicsok éneke.

Sokat szorongattak engem ifjúságom óta! mondja most Izrael.

2.Sokat szorongattak engem ifjúságom óta, még sem bírtak velem.

3.Szántók szántottak hátamon, hosszúra nyújtották barázdáikat.

4.Igaz az Úr! Elszaggatja a gonoszok kötelét.

5.Megszégyenülnek és hátraszorulnak mindazok, a kik gyűlölik a Siont.

6.Olyanok lesznek, mint a háztetőn a fű, a mely kiszárad, mielőtt letépnék.

7.A melyet sem arató nem szed markába, sem kévekötő az ölébe.

8.Az átutazók se mondják:Az Úr áldása rátok! Áldunk benneteket az Úrnak nevében!

2009. dec. 18. 08:43
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rasszisták szoktak általánosítani és a rossz dolgokat egy egész fajra kenni. Ezt teszed te is. És mitől görények ők? Te eddig mit tettél? Amit a TV-ben látsz, mind elhiszed? Ha igaz is, 1-1 tettet egy egész faj tesz? Ha nem lennének zsidók és cigányok, Magyarországon nem lenne senki hazug, csaló, rabló? Na ne már! Ennyire ne legyél vak. Van bőven magyar emberben is, aki ilyen...
2009. dec. 18. 12:38
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként te szerintem max. 16 éves lehetsz a helyesírásod és az írásod stílusa alapján. Nem hiszem, hogy ezt ennyi évesen el tudnád dönteni reálisan. Nincs alany a mondataidban. Ki az konkrétan, aki lop és csal? Mindenki, aki zsidó és cigány? Menj ki külföldre, mondják majd neked, hogy a magyar ilyen-olyan. Akkor te majd magadra veszed, ha te egyszer nem is vagy olyan?
2009. dec. 18. 12:41
 20/33 anonim ***** válasza:

én vagyok aki megkérdezte volt e személyes tapasztalat..

látom volt..megértelek,mert nekem is volt..de vigyázz,mert a nagyja olyan,ez tény,de egy icipici százalék(kb fehér holló) az még rendes is!

ezért ne ítéld el egyből mindet,gondolok itt egyformán zsidóra cigányra,mert nem tudhatod,hogy pont azzal az állsz e szemközt,aki jó lelkű!!Minden esetre vigyázz,légy óvatosabb,mint másokkal,mert igaz,mgyarok közt is sok az "olyan" de mégsem annyi..ne utáld őket,inkább kerüld el őket!ha ezt teszed,elővigyázatos vagy,nem vagy azért rasszista,mert akkor az egész magyarország az lenne..ez mindenkiben ott van,sajnos kiharcolták ezek a népek,de én mégis arra figyelmeztetlek,hogy ne utáld őket,mert nem tudhatod melyik nem olyan,mint a többi,és az igen kellemetlenül jön ám ki!

2009. dec. 18. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!