Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Rasszista vagyok? Vagy ez...

Rasszista vagyok? Vagy ez valami más?

Figyelt kérdés
Van bennem egy általános utálat a zsidókkal és a cigányokkal szemben mondjuk a zsidókat jobban utálom ha tehetném megtenném azt amit régen egy bajszos ember. Egész nap csak ezt hallani a TV-ben h ennyit lopnak annyit loptak meghogy biztos zsidók , ezt szúrták le azt verték meg és már a tudatom teli van ezekkel a görényekkel legszívesebben áhh hagyjuk... szóval ez mi?
2009. dec. 15. 20:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
63%
Antiszemita vagy és rasszista is egyben.
2009. dec. 15. 20:22
 2/33 anonim ***** válasza:
77%
Mellesleg befolyásolható is vagy a média által, ha jól látom mivel a véleményedet és a döntéseidet befolyásolja a TV. Próbáld meg a saját véleményedet kialakítani és amíg nincs pár zsidó vallású barátod addig ne hozz döntést. A romákat inkább hagyjuk. Köztük tényleg van akit nem bírok de okkal.Nem általánosítom ezt a véleményt mindenkire aki roma
2009. dec. 15. 20:24
 3/33 anonim ***** válasza:
46%
hát szerintem te csak szimpla fajgyülölö vagy . A rasszista én vagyok mert verem is őket meg a szélső jobboldallal vagyok ez alatt még értve : magyar gárda,magyar nemzeti arcvonal,magyarok nyilai felszabaditó hadsereg . Továßßi szép estét ! Szebb jövőt !
2009. dec. 15. 20:26
 4/33 anonim ***** válasza:
80%
a mai Magyarországon ez egy elég összetett és ingatag kérdés...van, aki már akkor is rasszizmussal dobálózik, hogyha valaki megvédi saját magát vagy értékeit pl egy rabló cigánytól... szóval csak azt tudom leírni,h én mit gondolok: szerintem jogosan lehet utálni egy népcsoportot akkor, hogyha tagjainak többsége megkeseríti az életedet, DE tisztában kell lenni azzal, hogy minden népcsoport tagjai között vannak bűnözők és jó emberek is...csak más más arányban. ezért azokat a ciányokat vagy zsidókat ne gyűlöld, akik semmi rosszat nem tettek, csak azokat, akik valóban ártanak neked vagy az országnak
2009. dec. 15. 20:30
 5/33 anonim ***** válasza:
71%
ha csak a cigányokat utálnád, akkor azt mondanám normális.
2009. dec. 15. 20:30
 6/33 anonim ***** válasza:
49%

milyen TV-t nézel, ahol egész nap ez folyik?

ne legyél előítélettel!

nem "a zsidók" vagy "a cigányok" csinálnak ezt vagy azt, hanem k. pistike vagy o. lajos.

az utálat egy negatív energia, amivel saját magadnak ártasz.

2009. dec. 15. 20:33
 7/33 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem egyszerűen csak tele vagy negatív energiákkal, és ezeket bűnbakokon akarod levezetni. Téged bántottak a cigányok, vagy a zsidók? A saját tapasztalataid alapján és a tv-től függetlenül milyen képed alakult ki az emberekről?
2009. dec. 15. 20:38
 8/33 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy rasszista.Termeszetes hogy egyfajta utalatot kelt benned az amit az orszaggal muvelnek{egy resze}.Akkor lennel rasszista ha Pl.Egy normalis ciganylany megkerne hogy segits levinni a lepcson a babakocsit te meg azt mondanad neki hogy,nem jo a szined ugyhogy vidd le magadnak.A zsidoutalat az meg mas mert nem a szinukkal van a bajod.Nyilvan utalsz egy x embert akinek alattomos modon benne van a keze abban hogy Mo-ot tonkretettek de kozben le mernem fogadni hogy sok olyan zsido szarmazasu embert ismersz akirol nem is tudod hogy zsido de ha tudnad akkor sem lennel vele kulonb.
2009. dec. 15. 20:41
 9/33 anonim ***** válasza:
75%

személyes tapasztalatod van????

előbb ismerd meg az embert,mert így nem lehet hogy mások által elítélsz egy egész fajt..én sem kedvelem őket,de akkor sem utálom..nem utálok senkit..csak nem kedvelem.

2009. dec. 15. 22:02
 10/33 anonim ***** válasza:
65%

az az ember nem bajszos volt, ami neki volt , az inkább vmi női intim szőrzetre hasonlított hahahahaha :DD

Amúgy igen, rasszista vagy, mégis mi lennél, antirasszista??? lol

2009. dec. 16. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!