Miért támogatja az állam az egyházakat? Tartsák el a hívők a papjaikat.
Bocsi, ez OFF téma, de muszáj...
Kedves Jehova Tanúja, aki a privátot írtad Nekem a démonűzéssel kapcsolatban... Valóban a válaszom érdekel? Mert ha provokáció a kérdésed, természetesen nem adom ki az emailem... Ha nem akarsz meggyőzni semmiről, akkor beszélgethetünk privátban is, de csak akkor.
Hu azért 12 évesen ilyen témáknál szólsz hozzá...
Játsszál a fakockákkal édes fiam, vagy szerezz barátokat.
Még hogy a hitgyülinek nem kell állami pénz.Ne tessék már ekkorát hazudni!
ma 16:32
Kellemetlen, hogy egy 12 évesnek több esze van, mint neked?
ma 18:35
Köszönjük az értékes hozzászólást a témához! Egy 12 éves gyerek akár okosabb is lehet nálam (bár fel tudok mutatni pár dolgot, amit TE soha nem fogsz), de ha egy 5. gyerek már ilyen korlátolt, és szűk látókörű, később elég rossz lesz neki.
na és mégis mi az amit te fel tudsz mutatni?
nem titokzatoskodni kell, hanem őszintén leírni
azt hiszem te korlátoltabb vagy, mint a gyerek
17:09-es.
Átgondoltad azt, hogy mi a téma és hogy én mit írtam? Önfenntartó egyház. Tehát nem az állam tartja el. A cikk, amit beraktál 1998-as, azaz több, mint 11 éves. Kapott támogatást! Senki nem is titkolja. (Viszont ahogy én tapasztaltam,a téma itt a rendszeres támogatás.) Bizonyára Te is elolvastad azt a cikket, amit bemásoltál és tudod mekkora épületről van szó. Tehát az egy havi fűtése és a villany, víz számlája több, mint Neked az egy évi... Sőt, sokkal több. A felújítások, a szemétdíj, a fűnyírás.. sorolhatnám. Ezeket mi, hívők fizetjük, intézzük. Pásztorok, szolgálók, akik "főállásba" ezzel foglalkoznak, természetesen a hívőktől kapnak fizetést, ez sem az állam kasszájából vándorol.
Szerinted ki fizeti a történelmi egyházaknál? És én még csak 1 épületről beszéltem, pedig rengeteg helyen vannak gyülekezetek...
Visszatérve a cikkre. A mi újságunk a hetek. Láthatod, hogy nem titkoltuk, hiszen megírtuk! Büszkék vagyunk rá, hogy mi kaphattuk ezt a támogatást.
Remélem nem írtam zavarosan és minden világos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!