A legmgasabb IQ-val Észak Korea lakói rendelkeznek? Hivatalosan is ateista állam.
"a vallásosaknak átlagosan alacsonyabb az IQ-juk. "
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
ha ez így lenne, nem lenne ott önkényuralom, hanem forradalom útján rég megdöntötték volna.
egy világhíres észak-koreai terméket sem ismerek.
miért lennének okosabbak?
az attól is függ,hogy az IQ teszt miről szólt.
a vallási fanatizmus,amikor "mindenki más téved és csak a Biblia lehet az igaz meg az én vallásom"típusú hozzáállás már eleve elárul egyfajta intelligenciaszintet...ugyanez a "magas" intelligencia szint meglehet a megrögzött ateistáknál is akik ugyanilyen csőlátással rendelkeznek,csak éppen egy más eszmerendszert képviselnek.
vallás és állam=korrupció
ezt gondolom.
ja,hogy ez konkrétan nem nekem szólt,bocsi.
mindegy én ezt gondolom:)
Észak-Korea kommunista állam. Erről a hírről, hogy állítólag ott a legmagasabb az iq, most hirtelen az jutott eszembe, hogy Rákosi Mátyás is leírta 1952-ben, hogy Magyarországon a legmagaabb az életszínvonal, és az USA magyar segélyekből tartja fenn magát! (ez utóbbi nem vicc, olvassátok el az emlékiratait)....
Magyarul, kedves kérdező: ritka hülye kis provokátor vagy, de ha annyira imádod Észa-Koreát, költözz oda! a haverjaid ott biztosan szeretnének (vagy börtönbe zárnának)
"ritka hülye vagy,"
nem csak 66%-ban
" valahol olvastam egy felmérést, hogy a vallásosaknak átlagosan alacsonyabb az IQ-juk. "
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
"Ezek szerint a legmgasabb IQ-val Észak Korea lakói rendelkeznek?
Hivatalosan is ateista állam, hogy úgy mondjam az ateizmus"államvallás".Ez a válasz 35%-ban hasznosnak tűnik
Mivel én nem vagyok ateista az Észak-Koreába való költözést meghagyom a -minösitésed szerinti -""ritka hülye" "hasznos idiótáknak"
Az ateisták miért személyeskednek? Nincsenek érveik?
A logikával az a "baj", hogy "ezerféle" irányba mehet, attól függően, hogy kinek milyen a hozzáállása.
Vannak magas IQ val rendelkezőek, és vannak alacsonyabbal. Nincs ezzel gond, valószínűleg azért van, mert nincsen a másikkal foglalkozva, már lehet kis korban sem, így nem fejlődik ki ez "teljesen" mindenkinél. Lehetne változtatni, csak akarni kell. :P
üdv
25/F
és ki mérte ezt, csak nem az elnökük?
Oh, igen mennyire emlékszem, annó a kommunizmusban mi is voltunk rizsteremelő meg gyapottermelő vidék. Oh és a magyar narancs(és hivatalosan is ateista állam voltunk, bár mi legalább nem büszkélkedtünk a magas IQ-val)
Ugyanmár, ez hülyeség.
Ráadásul az IQ önmagában nem ér semmit, mert elkezdesz IQ tesztekez csinálni, megcsinálsz 3 könyvet tényleg igen hülyének kell lenni ahhoz, hogy utánna ne érj el rajta magas pontszámot. Nem beszélve arról, annó a Pécsi Ildikó alig talált el helyes választ, és magas IQ jött ki neki, mert idős volt és korával megszorozva már magasabb lett mint egy fiatalnak, aki több kérdésre tudta a helyes választ. ráadásul egy kommunista diktatúráról beszélünk, kitreníroznak ők bármit és bárkit. Emlékszem a balkezes ping pong játékosokra, nem voltak balkezesek, nem akartak ping pongozni, de vitték őket táborba 4 évesen és mire tinik lettek készen is voltak. (de volt kézilabda csapat is meg teniszjtékos)-egyébként tehetségtelen emberkék,
Mivel nem létezik kultúrafüggetlen IQ teszt, így nincs sok értelme a kérdést firtatni. AZ átlagos IQ mindenütt 100.
Ráadásul -tessék megkövezni érte- arra tippelek, hogy nem az ateizmus tesz okossá, hanem az ész ateistává. Ahol nincs választás, ott változás sem lesz.
Emellett a doktriner materialista kommunizmus is felér egy vallással, tehát sok jót ne reméljünk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!