Miért próbálják a Jehova Tanúi álkérdésekkel terjeszteni a nézeteiket?
szia!
az a baj a JTvel(ezt már pár helyen leírtam), hogy azt hiszik csakis az az egyedüli jó és elfogadható, amiben ők hisznek. Azt mondják csakis a Biblia szavait tartják be... pedig ez nagy butaság. Számtalan példát lehetne hozni, de egyszer olvastam itt valakinek a válaszát és leírom. A Bibliában az is benne van, hogy kovásztalan kenyeret szabad csak enni. Szerinted ők így eszik?
Szerintem éppen az nem baj, ha azt hiszik, egyedül nekik van igazuk. A hitnek csak így van értelme.
Bár konkrétan nem nevezhető az eljárásuk hazugságnak, de erkölcsi szempontból mégis csak aggályosnak látom.
a zsidó Pászkára gondoltam
a JT-k valamit ünnepelnek Húsvétkor, de fogalmam nincs, hogy úrvacsora szerűen teszik-e, tehát használnak-e bármilyen kenyeret
Ez butaság. Ha elfogadod, hogy másnak is lehet igaza, akkor neked miért az a hited, ami???
Ezzel nem azt mondom, hogy a más hitűt fejbe kell vágni, de ha te hiszel, akkor neki nem lehet igaza.
"Ők hisznek ebben"
De Te miben hiszel, ez itt a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!