A ValóVilág miért gúnyolja ki a szüzességet? Ezt kell terjeszteni?
Most nézem a másodiknál: nagymama otthonkában, régi wartburg, szellemi fogyatékosság. Ez lenne a szüzesség?
Hű, de hanyattesnének rajtunk: csinos, divatos diplomás nők és férfiak SZŰZEN.
Na ez a VV színvonala!
Mindenkit degradál.
Ez valahogy olyan, mint a csúnya nő "fontos ismérvei": szemüveg / alap! /, fogszabályzó, ódivatú öltözék, lenyalt haj, ha még kövér is, az még jobb.
A média kábításai.
Ez a nagypapmellényes dolog nekem is túlzásnak tűnt. Totális lúzereknek voltak beállítva, egyik-másik pillanatban szánalmasnak is.
Bele-bele szoktam nézni a műsorba. Ez volt az a pont, mikor kiábrándultan néztem meg a beszavazót.
Az állandóan a haját dobáló Dia számomra szánni valóbb, mint ez a 3 egyszerű fiú.
Én is szűz vagyok 20évesen(fiú) de ebből az adásból az jött le hogy totális lúzer/nyomi vagyok én meg még egy páran aki még nem szeretkezett(így mondom),merthogy ha akarnám diszkóban egy könnyűvérűt vagy esetleg pénzért bármelyik lotyó*t megbaszhatnám,de úgy látom a kérdező is hasonlóan gondolkodik mint én.
Ez a kategória inkább a "balf*aszok" kategóriájának lett volna helyénvaló mert nem minden szűz ilyen idióta mint ezek.A stylist meg direkt úgy öltöztette fel őket
Akkor most köcsög leszek, de ha megb@szhattál volna csajokat diszkóban, akkor nem vagy rossz pasi...ergo lehetett volna nőd...ergo nem lennél szűz.
Na a témára visszatérve, ezek a pasik lúzerek (legalábbis úgy voltak beállítva).
Az első véleményem szerint pár év, és sorozatgyilkos lesz.:(
én 22 voltam, mikor először voltam nővel és megvártam, amíg a barátnőmmel. És utólag nem vagyok benne biztos, hogy jól tettem. Nem volt benne semmi olyan extra, amitől az egejben éreztem volna magamat.
1 előnye viszont tuti volt: 32 évesen is minden egyes nap eszembe jut, hogy szenvedte 16 évesen hogy nem dugok, és ez az érzés hajt előre mindig, mintha be akarnám pótolni.
én 22 voltam, mikor először voltam nővel és megvártam, amíg a barátnőmmel. És utólag nem vagyok benne biztos, hogy jól tettem. Nem volt benne semmi olyan extra, amitől az egekben éreztem volna magamat.
1 előnye viszont tuti volt: 32 évesen is minden egyes nap eszembe jut, hogy szenvedte 16 évesen hogy nem dugok, és ez az érzés hajt előre mindig, mintha be akarnám pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!