Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A ValóVilág miért gúnyolja ki...

A ValóVilág miért gúnyolja ki a szüzességet? Ezt kell terjeszteni?

Figyelt kérdés
3 balf@sz ül most a beszavazóshow Szüzek kategóriájában, tökéletes balf@sznak öltöztetve. Huszonéves fiúk nagypapamellényben, Lilu még rá is kontrázott, hogy ha elveszti a szüzességét, leveszi-e a nagypapamellényt? Hát ez a kettő együtt jár szerintük? Csak a nagypapakorban volt divat a szüzesség, vagy mit akarnak ezzel sugallni? A harmadiknak az a haja negyvenes évekbeli, a második tuti szellemileg sérült! Csak az ilyenek lehetnek szüzek? Ezt terjeszti a média? A szerkesztők menjenek a francba.
2011. szept. 25. 22:29
 1/10 A kérdező kommentje:

Most nézem a másodiknál: nagymama otthonkában, régi wartburg, szellemi fogyatékosság. Ez lenne a szüzesség?

Hű, de hanyattesnének rajtunk: csinos, divatos diplomás nők és férfiak SZŰZEN.

2011. szept. 25. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a VV színvonala!

Mindenkit degradál.

2011. szept. 25. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
minek kell ezt nézni?
2011. szept. 25. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy ostoba szereotípia. Egy ilyen végtelenségig primitív műsortól csak ennyi telik, többet értelmes ember ne is várjon.
2011. szept. 25. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez valahogy olyan, mint a csúnya nő "fontos ismérvei": szemüveg / alap! /, fogszabályzó, ódivatú öltözék, lenyalt haj, ha még kövér is, az még jobb.

A média kábításai.

2011. szept. 25. 23:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nagypapmellényes dolog nekem is túlzásnak tűnt. Totális lúzereknek voltak beállítva, egyik-másik pillanatban szánalmasnak is.

Bele-bele szoktam nézni a műsorba. Ez volt az a pont, mikor kiábrándultan néztem meg a beszavazót.

Az állandóan a haját dobáló Dia számomra szánni valóbb, mint ez a 3 egyszerű fiú.

2011. szept. 26. 00:09
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Én is szűz vagyok 20évesen(fiú) de ebből az adásból az jött le hogy totális lúzer/nyomi vagyok én meg még egy páran aki még nem szeretkezett(így mondom),merthogy ha akarnám diszkóban egy könnyűvérűt vagy esetleg pénzért bármelyik lotyó*t megbaszhatnám,de úgy látom a kérdező is hasonlóan gondolkodik mint én.

Ez a kategória inkább a "balf*aszok" kategóriájának lett volna helyénvaló mert nem minden szűz ilyen idióta mint ezek.A stylist meg direkt úgy öltöztette fel őket

2011. szept. 26. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor most köcsög leszek, de ha megb@szhattál volna csajokat diszkóban, akkor nem vagy rossz pasi...ergo lehetett volna nőd...ergo nem lennél szűz.

Na a témára visszatérve, ezek a pasik lúzerek (legalábbis úgy voltak beállítva).

Az első véleményem szerint pár év, és sorozatgyilkos lesz.:(

2011. szept. 28. 02:40
 9/10 anonim válasza:

én 22 voltam, mikor először voltam nővel és megvártam, amíg a barátnőmmel. És utólag nem vagyok benne biztos, hogy jól tettem. Nem volt benne semmi olyan extra, amitől az egejben éreztem volna magamat.

1 előnye viszont tuti volt: 32 évesen is minden egyes nap eszembe jut, hogy szenvedte 16 évesen hogy nem dugok, és ez az érzés hajt előre mindig, mintha be akarnám pótolni.

2011. okt. 20. 02:26
 10/10 anonim válasza:

én 22 voltam, mikor először voltam nővel és megvártam, amíg a barátnőmmel. És utólag nem vagyok benne biztos, hogy jól tettem. Nem volt benne semmi olyan extra, amitől az egekben éreztem volna magamat.

1 előnye viszont tuti volt: 32 évesen is minden egyes nap eszembe jut, hogy szenvedte 16 évesen hogy nem dugok, és ez az érzés hajt előre mindig, mintha be akarnám pótolni.

2011. okt. 20. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!