Miért kell hazudni meg különbőző pletykákat terjeszteni a világvégéről?
Mert az olyan izgalmas... :DDD Meg...meg titokzatos... jujj de izgi... :DDD
Stb... :)
dellfil
A 1999 hülyeség, és hogyan lehetne 2013-ban világvége amikor már nem élünk
2012-ben lesz a világvége a Maják tudják a frankót meg az összeesküvéselméletesek is, jön a Niburú és ha akkor sem lesz semmi, akkor pedig a Reptoidek.
Ket meglehetosen gyarlo emberi dolog, ami milatt ezt csinaljak egyes alakok:
a) penzert (hiszekeny emberektol kicsalni, pl konyvek, ujsagok, "megvaltas" "tuleles" igeretert)
b) befolyasert (hiszekeny emberk manipulalasat sajnos nehanyan elvezik...)
Amit tenni lehet: jozan paraszti esszel vegiggondolni, hogy ezt megis hogy kepzeli ez a csavo? Torekedni kell ra, hogy az ember lehetoleg hiteles forrasbol tajekozodjon. (Ne FB uzenofal, meg ilyesmi. Haverod kiposztolta, hogy este ket hold lesz? Ne... Nezz utana, hogy pl. a magyar csillagszati portalok errol irnak-e, ha nem, akkor tutira kamu)
"én úgy vagyok vele hogy 2012-ben nem lesz semmi mert akkor minek terveznek olimpiát 2014-re "
Nem a Reptoidek terveztek Olimpiát, de eljönnek majdan 2012-ben egy invázióban.
Konkrétan miért állítod azt,hogy hazugság lenne?
Bizonyított tény,hogy fajok (csoportok)már haltak ki ezen a földön.Üresség volt,majd ismét teremtek más fajok.
Az év szám nem egyeztethető össze lehet,amiket anno a maják feljegyeztek,de lehet későbbiekben igaz lesz.
Nem lehet ezt tudni.
Természetesen én is úgy vagyok vele,hogy majd meglátjuk.
Egyébként csillagászatban és időmérésben kitűnőek voltak a maják,szóval lehet ráéreztek a dolgokra jól.
Itt talán arra is lehet gondolni,mi van,ha mondjuk a nagy hatalmak csinálnak háborút egymás között?
Lehet a maják erre akartak utalni későbbiekben.
Erről is vannak azért érdekes tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!