Miért van szükség ma arra, h a Biblia hitelességét bizonyítsák?
Tegnap éjjel 11 körül már nagyon álmos és fáradt voltam, de még kimentem a teraszra elszívni egy cigit. Rémülten vettem észre egy szellemet a lecsupaszodott fák teteje között. Próbáltam a realitás talaján maradni és nem sikítva berohanni, hanem inkább a szememet meresztgettem, hátha csak káprázik, de a szellemem ugyanúgy ott lebegett. Továbbra is próbáltam rájönni, hogy mit látok és miért. A szellem mozgott és ember alakja volt, néha megállt és tényleg nagyon furcsa élmény volt. Reggel kiderült, hogy a teljesen lecsupaszodott akácos között egy magasra nőtt, valami másfajta lombhullató egyetlen ágát láttam, amin még halvány citromsárgás levelek ringatóztak az esti szélben. Azért láthattam emberi alaknak, mert már túl fáradt volt a szemem és az agyam, ezért valószínű kissé képzelődtem is...
A bibliát miért kell bizonygatni??? Nem is tudom... Mi a bizonyíték, hogy nem képzelet szüleménye némelyik csodatétel, vagy "jelenés" és mivel a tanúk már nincsenek kikérdezhető állapotban, így ezek a történetek amennyire cáfolhatatlanok annyira bizonyíthatatlanok.
Miért van szükség a bíróságon a vádak bizonyítására? Miért nem lehet pl. téged népirtásért elítélni, amit Kínában 'követtél el'?
De, ha már biblia:
Miért szükséges Mózesnek 10 jelet tenni, miért nem hitte a fáraó bemondásra a dolgokat?
Minek kellett annyi embert megetetni pár hallal és kenyérrel?
Minek kellett feltámasztani Lázárt?
Minek égett a csipkebokor?
Tehát, a bibliai csodákra mi szükség volt, nem volt elég hinni? Akkor miért volna elég a bibliában írtakat hinni, bizonyíték/bizonyítás nélkül? Régen volt, csak elfogyott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!