Miért tiltja a Biblia az anális- és az orális szexet?
Miért? Tiltja?
Szolgálóval meg lehet együtt hálni???
Na egy pillanat.
Nem tiltja, a házasságon belüli szex nem más, mint szeplőtelen házaságy. Vagyis tiszta szex csakis a házastársaddal lehetséges, egymás kedvtelésére.
Házasságon kívüli szexkapcsolat viszont paráznaság, ami súlyos bűn Isten szemében.
Re: kzs
"Tisztességes minden tekintetben a házasság és a szeplőtelen házaságy..." Zsid 13:4
Az általad idézett Ige azt mondja, hogy a házasságon belüli szex az szeplőtlen? Pont fordítva van, a SZEPLŐTLEN házaságy tisztességes minden tekintetben, vagyis a szeplőtlenség a feltétel!
Ha jól tudom, te HGY-s vagy. NS nem tanított még a "perverz szellemről"? Mert Ésa 19:14 beszél róla...
A Biblia egyaltalan nem tiltja az analis- illetve oralis szexet.Nem tudom,ezt honnan vetted,bar oszinten szolva mar en is talalkoztam olyan buzgo hivovel,aki mindenaron bibliai alapozast akart adni a sajat egyeni szexualis izlesenek.
Szoval a lenyeg: abban a korban ill. kulturaban a szex elegge tabunak szamitott,a hazasfelek maganugyenek.Az,hogy ok hogy es mint csinaljak,meg az o dolguk.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!