Miért tiltja a Biblia az anális- és az orális szexet?
Én olvastam bibliát, de nem találtam benne ezekre tiltásokat.
Az éneken énekében meg orális szexre való utalásokat véltem felfedezni.
Az a kérdés, hogy a paráznaság magában foglalja e ezt a két együttlét formát. Én sem tudom a választ, de engem is érdekelne, kiváncsi vagyok rá. Valamint kedves kérdező, Bibliaverset és annak pontos magyarázatát is kellett volna kérned már a kédésedben:)
Nah, akkor válaszoljátok meg ezt a kérdést a kérdezőnek mert én is kiváncsi vagyok rá:)
"Házasságon kívüli szexkapcsolat viszont paráznaság, ami súlyos bűn Isten szemében."
Felvetődik a kérdés, hogy sok emberrel találkoztam, akiknél úgy éreztem, hogy Ő a tökéletes párom. De mindannyian kapcsolatban élnek vagy házasok.
Na most Isten szenvedtetni akar, hogy megmutatja ki illik hozzám, de nem lehetséges vele kapcsolatot teremtenem. Vagy felvetődik a kérdés, hogy azt akarja egyedül maradjak. Vagy szándékosan taszít bele olyan kapcsolatokba, amellyel paráznaságot követek el, mert akikkel együtt voltam, rájöttem a paráznaság után, nem vagyunk mi egy helyről valók!
tegnap 11:38
Aki nem házas, azzal szabad ismerkedned. Persze ha boldog kapcsolatban él, akkor inkább ne tedd.
Isten sosem kényszerít paráznaságra vagy más bűnre...
Az eredeti kérdésre azt mondanám, hogy a Biblia a szodómiát tiltja. A pontos meghatározást én sem ismerem, de az angol Wikipédia szerint a homoszexualitás, az anális szex és az állatokkal való közösülés tartozik ide.
seggbe nem szabad az bűn :d
de szájba igen :P MERT az a petting része
vagy a peting is bűn ?
hogy du g egy hívö ?
paplan alatt sötétben durr benn van 2 perc rissza és annyi
ez a jó keresztény és kb igy 12 gyerek :D
Nem tiltja a Biblia!
A Biblia szeretet elvét kerülő,és extra "jócselekedetek"által üdvözülni vágyó emberek fundálnak ki ilyesmiket.
5!
Az Ésa 19:14nek semmi köze a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!