Ez nem nagyobb veszély a kereszténységnél?
Köszönöm a véleményeket!
Természetesen én sem vagyok híve semmilyen összeesküvéselméleteknek, de vannak olyan folyamatok, amiket bizonyos tények alátámasztani látszanak. Ilyen tény a tömeges költözés, ingatlanok, cégek felvásárlása - a legutóbbi a " Horváth Rozi " fűszer kereskedelem -, lakóparkok építése, Bajnai új pártjának hatalmas pénzekkel való támogatása...Egy irányvonalnak vannak látható jelei és ezek addig nem feltűnőek, ameddig be nem tolakodik az ember mindennapjaiba, de akkor már nincs mit tenni.
Nem vagyok sem nacionalista, sem antiszemita, sem szélsőjobbos...csak egy aggódó ember, aki aggódik gyermeke jövőjéért.
Sokan el sem tudják képzelni, mit jelent a zsidó identitás. Nem olyan, mint a Jehova Tanúja, hogy hiszi a maga igazát, de megtartja magának. A zsidónak küldetéstudata van, benne van a zsigereiben, hogy ő Isten által kiválasztott és nem érdekli a másik ember kúltúrája, történelme, hite, az övé mindenekfelett. És ezt érvényesíteni akarja, akár a másik élete árán is. Hiszen ő kiválasztott, a többi meg alja nép. Magyarország ideális hely, sok vízzel, jó földdel, megvehető politikusokkal, és nem telik el tíz év, magánóvodák lesznek tele kipás gyerekekkel, hogy kineveljék a jövő politikai és vallási elitjét és a magyarok még mindig a nevetséges cigánykérdésbe, meg súlytalan hülyeségekbe lesznek belegabalyodva, persze jelentős segítséggel. Vessetek meg, de én ezt nagy problémának látom. Emellett rühellem az egyre szaporodó zsidó zenét.
Szia!
Ha ezt is kilőtted és a tudattalanod mélyére ásol, rájössz, hogy végső soron minden félelmedet magadnak teremtetted.
A jövőt csak annyiban tudják az elit rétegek írni, amennyire Isten szándékával együtt halad.
Különben meg nem 500 év de itt évek vannak hátra.
A Zsidók pedig azért jönnek ide mert rá jöttek hogy a Palesztinokkal nem tudnak már semmit kezdeni.
S itt látnak lehetőséget aminek bizony sokan a halálukkal fognak fizetni,
S ha Isten hamarosan nem avatkozna bele az emberi ügyekbe akkor eltűnnének azok az emberek az életből akik az alsó régióban élnek, mert a cél ezeket az embereket eltüntetni.
"aki nem élet képes azok vesszenek felfogás lép életbe", s ez is hozzá fog járulni a bibliában megjövendölt nagy nyomorúsághoz amilyen soha ne volt amióta élet van a földön.
A tudomány nem beszél a csakrákról, mert tudományos eszközökkel nem tudják bemérni sem őket, sem azt az energiát, amit állítólag áramoltatnak. Ez egy ezoterikus elképzelés.
Magyarország, mint az ígéret földje? Télen nagyon hideg van, sötétben mész, sötétben jössz. Nyáron nagy a meleg, és nem esik semmi. Ami a vizet illeti, könnyen találhatnak nedvesebb országot maguknak. Jó a humusz, de ha száraz kontinentális lesz az éghajlat, akkor nem biztos, hogy megéri ide költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!