Ez nem nagyobb veszély a kereszténységnél?
Miért pont ide akarnának jönni, miért nem például a hasonló földrajzi adottságú Ukrajnába?
"Izrael nyíltan kijelentette, hogy Isten Magyarországot a zsidóknak adta,"
"Az tény, hogy rengeteg zsidó költözik folyamatosan az országba, oknak pedig az Isteni elrendelést jelölik meg. "
Addig nem tény, amíg valamivel nem támasztod alá.
10:51
"Ezt pedig, hogy a Föld szívcsakrája itt van, tudtommal a dalai láma mondta még anno."
Véleményem az, hogy támaszd alá érvekkel.
Én is leírhatom, hogy Magyarországnak titkoltan vannak atomfegyverei és csak álarc a jelenlegi szegénység. Titkoltan átakarjuk venni a hatalmat a Földön, ezért küldtünk és képezettünk ki külföldön sok nagy nevű szakembert. Ők létrehoztak egy titkos szervezetet és most mindenhol ott vagyunk a világon (tudod mind a Nobel díjas magyarok mai leszármazottai). Nekünk jobban ment mint a zsidóknak mivel nekünk még a nevünket sem tudják, tudod a zsidók a szabadkőművesek, illuminati, billerberg stb.
Azért állítottuk a magyar szakemberekről, hogy zsidók, hogy könnyebben lehessen nekik előrelépni (valójában mind tiszta vérű echte magyarok).
A cél a Föld teljes leigázása és a teljes hatalomátvétel, a magyarok fognak uralkodni az egész világon és minden magyar gazdagságban fog élni. A többi nép behódol és szolgálni fog minket.
Ez a terv már a török hódoltság után megszületett. A Trianon is ennek a nagyszabású terv része, minden tragédia ami Magyarországot sújtja/sújtotta egyszerű figyelemelterelés.
Jó mi.
"A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad"
Tudod már ő előtte is volt dalai láma... De ebből is látszik legalább, hogy a buddhizmus is ugyanakkor baromság, mint a többi vallás meg ezos hablaty.
ma 11:50
"Tudod már ő előtte is volt dalai láma... ."
Előző dalai lámák figyelmét, már amelyik egyáltalán megélte a 20 éves kort, teljesen lekötötték az örökös függetlenedési harcok és a térség agresszív politikája. Ráadásul az utazási és információs eszközök fejletlensége miatt, szerintem azt sem tudták, hogy Magyarország növény vagy állat.
filoszmen
Talán nem ártana vmilyen független hírforrást citálni, amellé hogy "nyíltan kijelentette"
Mivel így csak egy turbómagyarkodó ízű hülyeség lett a kérdés....
Filoszmen, eddig nem emlékeztem egy megszólalásodra, amivel ne értettem volna egyet, de!
Ugye tudod, hogy a zsidó nem csak vallás, hanem egy népcsoport is? A vér nem jelent vallást, sőt a vallást is követheti az, akinek a "zsidó vérhez" addig semmi köze nem volt. A zsidó vallás is csak egy a sok közül, ugyanolyan (szerintem) káros, mint a többi. De a nép csak annyira, mint mi. Mi sem túl békésen kerültünk a Kárpátok lábai közé, és semmivel sincs több jogunk ehhez a földhöz, mint a zsidóknak, de a zsidóknak sincs több joguk Izrael földjéhez, mint nekünk, vagy a palesztinoknak.
És mikor és ki is jelentette ki azt, amit te állítasz?
Sosem értettem az összeesküvés elméletek gyártóit, az NWO-sokat, a zsidó uralom mániásokat meg a szabadkőműves fóbiásokat.
Szerintem ezek az emberek még valójában sosem gondolkodtak el a jövőn. Nem a 2014-es éven, vagy a következő évszázadon, hanem a messzi, távoli jövőn, az emberiség jövőjén.
Mi lesz velünk ha nem hagyunk fel a gyűlölködéssel, ha nem vetjük le fóbiáinkat és a mindenkiben megtalálható értelmetlen nacionalizmust?
Miért legyen fontos nekem a magyarságom? Mennyit fog ez számítani, ha ötszáz éven belül kiirtjuk magunkat? És ha sikerül egy szinttel feljebb lépnünk, és a világűrben folytatjuk utunkat? Mi leszünk az a faj amelynek tagjai nem tudnak beszélni egymással, csak ha külön nyelvórákat vesznek? Minden űrhajón más nemzeti lobogó képe virít majd?
Sok helyen írták és mondták már, hogy az emberiség nincs megérve saját technológiai fejlettségére. Lassan az űrben kellene történelmet írnunk, miközben a gondolkodásunk még mindig kőkorszaki. "Az én törzsem, az én barlangom, az én istenem." Képtelenek vagyunk úgy gondolni magunkra, mint emberekre. Nem, mi zsidók vagyunk, magyarok, cigányok, négerek, meg fehérek. Meg idióták. És ez aggasztó. Az, hogy az emberiség nagy része még mindig ezen a szinten van megrekedve és ahelyett, hogy a jövőnkön gondolkodnának - amire jelenleg nincsenek rózsás kilátások - azzal vannak elfoglalva, hogy a szomszéd törzs összeesküvő sámánjai a mi mamutunk húsát akarják.
Ha a világkormány megvalósulása az ára annak, hogy elkerüljük a totális degradációt és eltűnést, akkor én tárt karokkal fogadom a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!