Egy vizilovakkal teli tóba veszélyesebb az emberre nézve, vagy az aligátorok tavában lenne nagyobb a veszély? (tudom hogy mind2 veszélyes)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 14:16
1/8 anonim válasza:
ez a kérdés olyan, hogy a tigris vcagy az oroszlán ketrecében veszélyesebb
mindegyikébe
2/8 A kérdező kommentje:
nem hinném)
2012. ápr. 30. 14:22
3/8 anonim válasza:
hát rám nézve az aligátorokkal teli tó a veszélyesebb, mivel fóbiám van tőlük xD már látványuktól infarktust kapnék..:D
4/8 anonim válasza:
Én lehet inkább a cápákkal teli akváriumot választanám. xD
De esetleg ha már az aligátorok kajáltak (vagy ha éppen csónakkal vagyunk), szóval aligátorok ha választani kéne.
5/8 anonim válasza:
Én a vízi lovaktól jobban félnék.
6/8 anonim válasza:
Valamelyik műsorban azt hallottam , hogy a vízilovak több embert ölnek meg évente, mint mondjuk egy kroki..
7/8 anonim válasza:
Meglepő, de egy víziló annak ellenére veszélyesebb, hogy növényevő. Viszont ingerlékeny és mérete ellenére ijedékeny. Szimpla területvédelem okán rohanja le az embert, akivel simán végez már csak a tömege miatt is. Különösen, ha úgy érzi, hogy el van zárva a víztől, azaz ha az ember az állat és a víz között áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!