Mi az összefüggés az ateizmus és a trollkodás között?
István:
Nem a hívők válaszai vannak lenullázva, hanem a bigott, fanatikus, fröcsögő trolloké. Nagy különbség.
Istvan:
Én írtam többek között, hogy a hívők is piros pacsiznak. Hívő hívőt is leszokott pontozni. Két különböző egyház tagjai pontozzák le egymást. Persze az ateisták bizonyos hányada is csinálja ezt hívőkkel, de mondom, minden fajta pontozási opció megfigyelhető itt. Pünkösdista- Katolikust pontoz le, Katolikus- Reformátust, ateista-J. Tanúját, J. Tanúja-viszont szavazza az ateistát és ugyanez egészen a végéig. stb. stb. stb.
" Nem a hívők válaszai vannak lenullázva, hanem a bigott, fanatikus, fröcsögő trolloké. Nagy különbség."
Ez egyszerűen hazugság! Hogy nem menjek messzire, itt van kéznél a példa, az előző válszom miért van lenullázva? Miben volt az a válasz fanatikus fröcsögő stb.?
Sörpocak!
" Én írtam többek között, hogy a hívők is piros pacsiznak. Hívő hívőt is leszokott pontozni."
Ez igaz, de itt most az ateista/hívő vitákról volt szó... Mellesleg én például szinte biztos vagyok benne, hogy a legtöbb lepontozást a hívőktől kapom, de mint mondtam, ez nem lényeges most.
Ha nem lényeges akkor minek hozod fel? :
"az pedig egyszerűen nem igaz, hogy a hívők ugyanannyit piros pacsiznak, mint az ateisták"
Én megmondtam, hogy miért nem jelenthető ki ez ilyen határozottan. Ezzel szerintem pontot is tehetünk a végére. Mármint nem csak ennek a vitának a végére, hanem az egész kérdésnek a végéjére.
Azért mondtam, hogy nem lényeges, mert nem erről beszéltem, összességében mondtam, hogy a hívőktől kapom a legtöbb pirosat, DE itt most a hívő/ateista vitákról volt szó, az ilyen vitákról mondtam, hogy:
"az pedig egyszerűen nem igaz, hogy a hívők ugyanannyit piros pacsiznak, mint az ateisták"
Remélem most már tiszta a kép.
Sörpocak, István! Itt láthatjátok, kik a pontozógépek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__toplista
Többnyire középiskolás überzsenik, akik voltak két biológia és fizika órán, és most azt hiszik, ők tojták a ...világot. De akik elvégeztek egy fiz. v. biológia szakot azok sem lesznek automatikusan hatalmas tudósok - mint ahogy itt beállítják magukat, fölényesen, mint ahogy egy magyar szakot végzett sem lesz költő,író. A különbség, ami elválasztja a tudóstól és a művésztől a végzett szakembereket- nos az érdekes. (Már akit érdekel)(pl, engem)
Láthatjátok I, Katy., sok mínuszt szedtem össze- mert igen, a JT-ket is megsajnálom a nullájukkal, holott nem értek velük egyet. Sörpocakot is felpontozom, mert nem értek vele se egyet, de tetszik a neve. De általában nem pontozok, mert rohadt nagy idétlenség. És elég is ebből az irgalmas szamaritánuskodásból, mert engem viszont MINDENKI kivétel nélkül lenulláz.(mellesleg, hogy milyen a hitem, azt meg senki sem tudja)
Annyira szomorú vagyok, már nézem is hogy legyek üres, hidegfejű, korlátolt, művészetellenes materialista, akinek a szerelem kémia, és a műalkotásokkal foglalkozni felesleges időpocsékolás:))) És akkor engem is mindenki szeretne itt.
De köszönet! jó volt ez a kérdés, Girgoy, segít, hogy ne itt vesztegessem az időmet.
Na, minden jót nektek! -aa-
„Szívem minden forma otthona,
gazellák legelője, szerzetesek kolostora,
az istenség képeinek temploma, zarándokok
Kábaköve, a Tóra táblái, a Korán könyve.
Vallásom a szeretet, bármerre járnak is
hátaslovai, ott van vallásom és hitem."
/Muhjí-d-Dín Ibn Arabí
Kedves iszlám Barátunk!
Az a szomorú, hogy világnézeted alapján azt hiszed, gondolod, sejted, meg vagy róla győződve..., hogy a vallásellenesség valamiféle rideg, tudományt követelő materialista beállítottság, ahol nincsenek érzelmek, intuíció, vágyakozás, romantika...és minden az emberben fellelhető, a pszichológia szavaival megfogalmazható létjellemző. Egy ateistát nem viszi magával a szerelem, romantika??? Álljon ide az, aki ekkora baromságot állít, úgy fenékbe rúgom, hogy rugóra fog járni a szeme. / Nagyapám bölcs mondása volt.../ Egyszerűen én speciel nem hiszem el azt a leírást, hogy a világot valamiféle " természetfölötti ", okaiban és következményeiben megérthetetlen szuperlény varázsolta ide, akinek a mindenség megalkotása után az a legfontosabb, hogy csúszó-mászó, porbafingó teremtmények, - akiket Ő hozott létre - imádják. Pinokkió történetébe több emberséget és etikát látok, mint a pár tucat Bibliaíró nagyratörő történeteibe.
Kedves kerdezo!
Fel kellett volna mar, hogy tunjon, ez az egesz GYK egy trolloldal, amit par ertelmes ember tart eletben minden kategoriat tekintve. Ha az a par ember eltunik, az oldal is lehuzhatja magat a WC-n, mert az itt maradtaknak nem lesz kivel trollkodni, nekik meg nincs eleg eszuk jot vitazni, igy hamvaba hull az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!