Mi az összefüggés az ateizmus és a trollkodás között?
Egyébként a kritika lényege nem a sértegetés.
A vicc meg nem egyenlő a gúnyolódással és cikizéssel.
Rágalmazás a primitív emberek szokása. Az általánosítás is rossz szokás.
Ez itt nem a lelki beteg ateisták klubbja, ahol bármit szabad.
Viszont az is igaz, hogy nem a lelki beteg hívőké.
Itt kérdezni vagy cáfolni kell, de úgy hogy a másikat meghallgatod. Senkit nem érdekel, kit gyűlölsz és milyen felsőbbrendű vagy.
A tudományos kérdéseket sem itt kell minden esetben feltenni, csak ha a hívők érdekelnek.
Nem kell mindig provokálni! Bár sokszor megértem az ateistákat, mert van amikor ellen indul ocsmány mocskolódás vagy bántalmazás.
"hogy az ateisták azért nem hisznek Istenben, mert azok elvetemült, gonosz kommunisták, leninisták stb..#26"
Kedves Pannónia,
nem sikerült megérteni, amit írtam, de mindegy.
Nem ezt írtam, és te a félreértelmezésed szerint kiforgatod. A lenini elveket hangoztatják sokan - és nem "gonosz kommunisták" -hanem két generáció ebben a torz tévhitben nevelődött, ami alakította világnézetét. Nagyon is áldozatnak érzem őket - és tegyük hozzá, főleg a szegény "proletariátust" érte a legnagyobb veszteség( "értük tettek a leninfiúk") a többi réteg nagy ívben tett ezekre a szerencsétlen elvekre és a családon belül vitte tovább ősi hagyományait.
-aa- (köszönöm a lepontozást- mint írtam, tudom, mit jelent)
*
Az a helyzet, Kérdező, hogy aki meg sem érti sokszor sem a kérdést,sem a választ, az pontoz, mint az őrült, ki letépte láncát. Látszik itt is.
Csak az értelmén ennek az egésznek egy percre gondolkozzon el mind a két oldal:
vajon volt egyáltalán valaha valaki, akinek akár csak megrezdült volna a világnézete ezektől a kérdés-feleletektől?
Egy ideje csendesen figyelem ezt a topikot és a pontozásokat. Ugyanez történik ezzel a topikkal is, mint amit írtam, figyeljük csak meg, statisztikailag igazolva van itt is a problémám, csak a vak nem látja... Biztos, hogy a valláososk között több a troll és az ész nélküli pontozó? Hát a nagy fenét! Názzük meg a százalékokat, én direkt nem pontozok itt... Persze az igazán érdekes az volt, ha valaki a tegnapi nap folyamán és ma is ránézett a topikra és a százalékokra...
Ez egy őrültek háza, nincs remény, hogy jobb lesz, Ne csodálkozzatok, hogy az értelmesek nem akarnak itt beszélgetni. :( 1-2 éretelmes ember van, de ők se tesznek érdemben a probléma enyhítéséért, a többi meg csak a baromságokat fújja, én viszont nem akarom magam ismételni, amikor ennyire nyílvánvaló statisztikák is beszélnek helyettem, amikről persze senki nem vesz tudomást. Itt nem egy "átlagos" trollkodásról van szó, amiben mindkét oldal hibás!!!
A hívőktől(hangsúlyozom: nekik!) pedig ezzel búcsúznék:
"Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket."
Szomorú vagyok az előttem író miatt!
Nem lehet élő hitű keresztyén embernek ilyen
idézettel érvelni . Aki kardot ránt kard által vész el.
Ránk inkább a szelídség , alázat ,bölcsesség kell jellemző legyen .Magatoknál másokat különbnek tartván.
Áldjátok azokat akik titeket átkoznak ,kergetnek.
Imádkozzatok értük. A Szent Biblia tanítása igenis jellem formáló ha értjük mit tanít a Szent Lélek által.
Ha nem akkor is lehet jellem formáló aki azt cselekszi
azok által él. Példa beszédek , zsoltárok, prédikátorok könyve énekek éneke. A más kép gondolkodók számára írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!