Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha az ember teremtve lett,...

Grielean kérdése:

Ha az ember teremtve lett, akkor miért van például a férfiakon mellbimbó?

Figyelt kérdés
Vagy miért vannak más, teljesen felesleges részek a testünkben? Mondjuk az elcsökevényesedett farokcsontjaink, a nem kódoló szakaszok a DNS-ünkben, vagy épp a bölcsességfogunk?
2013. okt. 15. 07:50
1 2 3
 11/28 mustafa33 ***** válasza:
92%

RIP 9-es válasza,

Nem inkább fordítva? először teremtette a nőt, azért vannak "maradványok" (+ a varrat is lent ☺ ). ☻

2013. okt. 15. 22:54
 12/28 anonim ***** válasza:
10%

kedves kérdező honnan veszed a bátorságot, hogy feleslegesnek ítélj olyan dolgokat amiket Isten az Ő végtelen bölcsessége által kitalált???

jobban teszed ha letérdelsz és megkérdezed Őt saját magát, hidd el, el fogja mondani

2013. okt. 16. 06:25
 13/28 A kérdező kommentje:

"kedves kérdező honnan veszed a bátorságot, hogy feleslegesnek ítélj olyan dolgokat amiket Isten az Ő végtelen bölcsessége által kitalált???"

Nem kell ehhez bátorság, épp ugyanolyan természetességgel jelentem ki ezt is, mint bármi mást, amit igaznak gondolok.

Ha meg nem igaz, cáfoljon meg valaki!

2013. okt. 16. 08:46
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
Cáf! :-) Amúgy meg miért ne kérdezhetnél?
2013. okt. 16. 09:05
 15/28 A kérdező kommentje:

:D Ez a legkomolyabb cáfolat, amit eddig kaptam :P

Amúgy gondolom azért, mert az eddig itt járt hívők, bár nem tudtak mivel érvelni ellene, de mégsem tudtak igazat adni a kérdésnek, így egyszerűbb engem gyalázni, mint komolyabban végiggondolni a kérdést és a lehetséges válaszokat.

Lost in the Darknesstől pont a múltkor láttam egy hasonlót, amikor csúnyán elveszített egy evolúciós vitát, amire végül már csak annyit tudott reagálni, hogy aki nem hívő, az húzzon el azonnal a valláskritika fórumról...

Szóval ezért nem szabadna egyesek szerint kérdezni. De azért én még várok, hátha jön egy olyan hívő, akivel azért értelmes ember módjára is lehet kommunikálni ilyen kérdéskörökben is.

2013. okt. 16. 09:23
 16/28 anonim ***** válasza:
18%

A farokcsont nem felesleges szerv. Több izom csatlakozik hozzá. Menj egy sebészeti klinikára, és vetesd ki, ha feleslegesnek tartod. Meglátod, onnantól nem nagyon tudsz teljes életet élni, ahogy eddig. Főleg, ha aktív szexualitással bírsz többek között, hogy úgy fogalmazzak.

„nem kódoló szakaszok a DNS-ünkben”

A dns és kromoszóma őrületet inkább tartom parasztvakításnak, és pénzhajhászásnak, mint orvosi előrelépésnek. Több hír, és cikk jelenik meg belőle, mint amennyit az orvostudomány tud róla. Egy nagyon komplex és bonyolult rendszer, amiről nem tudnak sok mindent. Ezért azt állítani, hogy kódolatlan szakaszok lennének, elég meredek. A genetika nem tett semmi pluszt az orvoslásba. Nincs gyümölcse, pusztán cikkek, és hírek. Iszonyatos sok pénz van az ez irányú kutatásban, amit ki is használnak bőséggel.

A mellbimbó kérdése érdekes dolog, nekem is eszembe jutott már. Te levetetnéd? Sok olyan dolog van emberen, állaton, ami nem fizikai, hanem esztétikai, jelzés értékű funkcióval bír. Szexualitásban sem semleges sok férfinak sem, de esztétikai jelentősége is van. Jelzés is lehet, hogy anyától származunk. De azt kijelenteni, hogy felesleges?

Bár a Bibliát felhozva, a test nem használ semmit, a lélek az, ami megelevenít.

Bölcsességfog miért lenne felesleges? Isten az embert örök életre teremtette. Ahogy a fog pótlódik a kor előrehaladtával gyermeken, éppen így pótlódhat továbbra is. Viszont a halál bejött a világba az ember által, és megöregszünk, meghalunk. A fogpótlás is csökevényesedett, már nem teljes, mint anno. A bölcsességfog nem felesleges. Vagy neked biztos elég 20 fog is, így állíthatod, hogy a többi felesleges. Ha te a 29-32-ig tartod feleslegesnek a fogakat, miért nem a 26-tól? Mert te úgy döntöttél, és eddig is megvoltál nélkülük? Egy lábbal is megvan az ember, meg egy vesével is, de mégis hiányzik.

2013. okt. 16. 11:09
 17/28 anonim ***** válasza:

[link]

#1-hez ennyit... tehát pár hétig még se nem nő se nem férfi..

2013. okt. 16. 11:23
 18/28 anonim ***** válasza:
9%
Kedves kérdező, én nem szoktam sem veszíteni, sem nyerni. De a te szòtáradban, most is az utóbbi történt.
2013. okt. 16. 11:54
 19/28 anonim ***** válasza:
17-es! Akkor nézz utána, hogy mi alapján férfi vagy nő valaki. Ez a fogantatásnál eldől. Az, hogy kimutathatatlan, az egy más dolog.
2013. okt. 16. 12:09
 20/28 anonim ***** válasza:

Testicularis intersexualitás: Klienefelter-syndroma (47 XXY), Morris-syndroma (46 XY)

Ovariális intersexualitás: X-polysomiák (XXX nő)

Ovotesticularis intersexualitás: Hermafroditismus verus (46 XX, 46 XY)

Gonaddysgenesisek: Turner-syndroma (45 X)

2013. okt. 16. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!