Ha az ember teremtve lett, akkor miért van például a férfiakon mellbimbó?
Van ennek jelentősége?
A teremtéselmélet már ott hibádzik, hogy ha feltételezzük, hogy van bármi ami örök időktől létezik, akkor az éppúgy lehet akár isten, akár maga világ egyetem. Mert ha az egyik létezhet, akkor miért ne létezhetne a másik.
Másfelől nem Isten teremtette az embert, hanem fordítva. Az ember teremt magának istent, hogy a félelmeit, magyarázni tudja. (Na meg hogy uralkodhasson a többi ember felett)
Ahány kultúra, annyi teremtéselmélet, és attól, hogy a miénket végül leírták, semmivel sem hiteleesebb és magasabbrendű, mint mondjuk egy óceániai, vagy afrikai törzsé a sajátja, amit csak a tűz mellett mesélnek.
Sosem értettem, hogy ha egy ember nem tud értelmeset kérdezni és unatkozik, akkor miért kérdez egyáltalán?
Nem hiszem el, hogy egy ember ennyire nem találja fel magát, és képes unatkozni.
5 Ilyen témában nem.Sosem.
Minden témától lehet szabadulni, és lehet értelmes beszélgetést folytatni, értelmes témákkal.
Sosem értettem, ha valaki unatkozik és nem tud értelmesen válaszolni, miért válaszol egyáltalán?
Nem hiszem el, hogy nem tud egyszerűen továbbgörgetni és válaszolni egy olyan kérdésre, ami érdekli.
Egyébként hülye kérdésre hülye válasz:
"Emlékezz, hogy az asszony belőled vétetett és egy veled".
Felesleges részeid meg nincsenek.
"Inkább az a kérdés,hogy mikor teremtette a hermafroditákat:)"
Hmm... na és vajon milyen céllal? :)
"Másfelől nem Isten teremtette az embert, hanem fordítva. Az ember teremt magának istent, hogy a félelmeit, magyarázni tudja. (Na meg hogy uralkodhasson a többi ember felett)
Ahány kultúra, annyi teremtéselmélet, és attól, hogy a miénket végül leírták, semmivel sem hiteleesebb és magasabbrendű, mint mondjuk egy óceániai, vagy afrikai törzsé a sajátja, amit csak a tűz mellett mesélnek."
Értem én ezt, sőt, magam is hasonlóképp gondolom. De a kérdés nyilván olyanoknak lett feltéve, akik elhiszik, hogy az ember a jelenlegi formájában lett teremtve.
"Azért mert az ember Isten fejleménye... Nem teremtve lett és nem véletlenül jött létre."
Ezt kifejthetnéd kicsit bővebben!
"Sosem értettem, hogy ha egy ember nem tud értelmeset kérdezni és unatkozik, akkor miért kérdez egyáltalán?
Nem hiszem el, hogy egy ember ennyire nem találja fel magát, és képes unatkozni."
Nem unalom, egyszerűen eszembe jutott a dolog pár napja, és azóta itt motoszkált a fejemben, nem hagyott nyugodni.
Mellesleg ha semmi értelmes mondanivalód sincs, miért válaszolsz?
"Felesleges részeid meg nincsenek."
Épp az imént soroltam fel néhányat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!