Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem hiszek Istenben?

Miért nem hiszek Istenben?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 10:59
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
...és persze senkivel sem történt. Az, hogy valaki lázálmaiban, ködös estèken, betegségből gyógyulva hogyan ès miben reménykedik, teljesen irreleváns. Hittel reménykedni a csodában. Ez a három szó összefoglalja a vallásos illúziót, mely az elmén kívül nem lètezik, de ott is különbözőképpen.
2013. okt. 14. 18:07
 32/32 anonim ***** válasza:

Kedves filoszmen!

Valamiért biztos voltam benne, hogy ilyesmit fogsz hallgatni :)

Abból, amit eddig hallottam belőlük, azt tudom mondani, hogy tök jó kis zenekarok.

Sajnos bevallom, hogy én ezen a területen annyira nem vagyok járatos, de köszönöm, hogy megosztottad velem ezeket a neveket. Ha kicsit több erőm lesz, beléjük hallgatok részletesebben is.

No, azért 1-2-t főleg névről ismerek. Jól is néznék ki, ha nem. Bár ez nem mentség.

Pedig jó lenne átállni az igényesebb zenére. Mert amiket mostanában hallgatok...:D

Inkább túl elvont, beteges vagy "tömeg" zene.

2013. okt. 17. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!