Miért nem hiszek Istenben?
Két gonosz szem:
Nem beszéltem minddel, de nem is szükséges. Ha figyeltél volna, nem az volt a kérdés, hogy "Miért nem hiszek ISTENBEN!" A hitnek és Istennek nincs alapvető kapcsolata egymással, csak ha összepárosítjuk. Valamint le se sz*rom, hogy Dawkins meg a többi milyen céllal ügyködik a tudomány területén, amíg JÓK az eredményei. Használhatja arra amire akarja nem tud érdekelni, csak az, hogy NE TORPANJON MEG útközben. Nem úgy állok hozzá kutatásaihoz, mint ateista, hanem mint fejlődni vágyó emberi lény, ezáltal nem tud érdekelni, hogy milyen céllal végzi munkáját, ha elvégzi azt. Én se a tudomány miatt nem hiszek Istenben, hanem filozófiai okokból, de az a jó benne, hogy ezek változhatnak! Nyitott vok a Kereszténységre a Hinduizmusra és minden egyéb vallásra és Istenben való hitre, ha jól megtudnak győzni. Nah eddig nem találkoztam ilyennel, és nem is kell, hisz nem ettől függ az életem. (persze az ajtóm attól még nyitva áll)
"Igazából az élet egy betegség, mivel nem lehet elkerülni mindenki fertőzött vele.
Mindenkiben benne van, de mivel hozzánk tartozik, nem vesszük észre a létezését egészen addig amíg egy váratlan pillanatban meg nem gyötör minket, olyan módon hogy arra vágyunk, bárcsak vége lenne, megszabadulhatnánk tőle.
Ez azonban lehetetlen, mert nélküle nem létezünk, kénytelenek vagyunk elviselni.
Erre a betegségre csak egy gyógyszer létezik.
Isten! "
Jah és ez nem igaz. Isten egy módszer a sok közül, de nem az egyedüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!