Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem hiszek Istenben?

Miért nem hiszek Istenben?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 10:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mondtam már ötöt.
2013. okt. 4. 22:11
 12/32 anonim ***** válasza:
2013. okt. 4. 22:27
 13/32 anonim ***** válasza:

Ez könnyebben emészthető:

http://www.youtube.com/watch?v=RflJ0uB-1FI

:)

2013. okt. 4. 23:26
 14/32 A kérdező kommentje:
Kellemes muzsika. Megérte megnézni!Amúgyis metal rajongó vagyok..Tényleg,Isten szereti a sátánista zenét?
2013. okt. 5. 00:37
 15/32 anonim ***** válasza:
Most azt akarod, hogy rábeszéljünk, hogy van Isten? Szerintem ez baromság, vagy hiszel benne feltétlenül vagy nem, de ha az utóbbi, akkor nem értem ennek a kérdésnek mi értelme van. Ne higgy benne te tudod. Bizonyítékot soha nem fogsz találni, csak ha meghalsz. Addig olvass bele a Bibliába és nézd meg, milyen elveket vall Jézus és alapjában véve ez az egész vallás. Meg ha szerinted kamu, akkor azt állítod, hogy a világon sok milliárd emberrel szórakozik egy őrült, aki kitalálta ezt.
2013. okt. 5. 09:29
 16/32 anonim ***** válasza:
Hiszel Istenben,csak más oldalról közelíted meg.Isten minden,mindenhol megtalálod.Kérdés,hogy te ezzel így elégedett vagy-e?
2013. okt. 5. 10:32
 17/32 anonim válasza:
Személy szerint nekem Istennel való kapcsolatban lett egy új barátom. Aki mindig velem van, meghallgat és segít, sőt jobban kialakítja a jövőmet mint ahogy én azt elképzeltem volna. Ez a személy mindent tud, mindent lát bármit kérdezhetek tőle bármiről és a Bibliában barátjának nevez engem sőt Ő lett az én mennyei Atyám.
2013. okt. 5. 12:07
 18/32 anonim ***** válasza:

Két gonosz szem:

Nem beszéltem minddel, de nem is szükséges. Ha figyeltél volna, nem az volt a kérdés, hogy "Miért nem hiszek ISTENBEN!" A hitnek és Istennek nincs alapvető kapcsolata egymással, csak ha összepárosítjuk. Valamint le se sz*rom, hogy Dawkins meg a többi milyen céllal ügyködik a tudomány területén, amíg JÓK az eredményei. Használhatja arra amire akarja nem tud érdekelni, csak az, hogy NE TORPANJON MEG útközben. Nem úgy állok hozzá kutatásaihoz, mint ateista, hanem mint fejlődni vágyó emberi lény, ezáltal nem tud érdekelni, hogy milyen céllal végzi munkáját, ha elvégzi azt. Én se a tudomány miatt nem hiszek Istenben, hanem filozófiai okokból, de az a jó benne, hogy ezek változhatnak! Nyitott vok a Kereszténységre a Hinduizmusra és minden egyéb vallásra és Istenben való hitre, ha jól megtudnak győzni. Nah eddig nem találkoztam ilyennel, és nem is kell, hisz nem ettől függ az életem. (persze az ajtóm attól még nyitva áll)

2013. okt. 5. 12:23
 19/32 anonim ***** válasza:

"Igazából az élet egy betegség, mivel nem lehet elkerülni mindenki fertőzött vele.

Mindenkiben benne van, de mivel hozzánk tartozik, nem vesszük észre a létezését egészen addig amíg egy váratlan pillanatban meg nem gyötör minket, olyan módon hogy arra vágyunk, bárcsak vége lenne, megszabadulhatnánk tőle.

Ez azonban lehetetlen, mert nélküle nem létezünk, kénytelenek vagyunk elviselni.

Erre a betegségre csak egy gyógyszer létezik.

Isten! "

Jah és ez nem igaz. Isten egy módszer a sok közül, de nem az egyedüli.

2013. okt. 5. 12:25
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Mert isten nincs
2013. okt. 5. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!