Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem hiszek Istenben?

Miért nem hiszek Istenben?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 10:59
1 2 3 4
 21/32 Frigg ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Kellemes muzsika. Megérte megnézni!Amúgyis metal rajongó vagyok..Tényleg,Isten szereti a sátánista zenét?"

Kérlek, mondd, hogy csak vicceltél :)

2013. okt. 9. 18:18
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem viccelt, de annak is jó :P

Isten kedvenc zenéje:

http://www.youtube.com/watch?v=_N6X3soFFTo

2013. okt. 9. 20:49
 23/32 Frigg ***** válasza:
Hát, ha nem viccelt, akkor fogom a fejem. :D Egyrészt azért, mert 1, nem hisz Istenben, ergo ez a kérdés teljesen felesleges, és abszurd is, hogy bármilyen zenét is szeretne :D Főleg sátánistát. 2, az, hogy metal zene, nem egyenesen arányos azzal, hogy sátánista is. No mindegy. :)
2013. okt. 9. 22:54
 24/32 A kérdező kommentje:

22#!

A zene egész jó. Mindenesetre zeneileg gazdagabb, mint a sok birka " keresztény rock", ahol minden refrén így hangzik, " óh, Istenem, drága Jehova"...,zeneileg meg mindegyik csapnivaló.

Ha Isten ismeri a Sátánt, akkor ismeri a sátánista zenét is. De mivel tudjuk, hogy ezek a zenekarok csak külsőben keresik a feltűnést, nyilván semmi köze semmi mesés elképzeléshez, amit mese-sátánnak hiszünk, ezért Isten szereti a sátánista zenét, hiszen annak csak a lemezeladások növelése a cél. Isten Sátánista zenét hallgat.

2013. okt. 10. 08:49
 25/32 Frigg ***** válasza:
De te azt írtad nem hiszel - vagyis egész pontosan- miért NEM hiszel istenben? Akkor miről beszélünk?? Én nem hiszek se Istenben, se a Sátánban, ezért nem is merül fel bennem a kérdés, hogy vajon milyen zenét szeretnek... O____O Szóval nekem ez a furcsa itt. A zenei műfajban is tájékozott vagyok :)
2013. okt. 10. 12:59
 26/32 Frigg ***** válasza:
Amúgy a Sátánista zenével kapcsolatban nincs teljesen igazad. Nekem nem pont a műfajom, az igaz. Vannak divat sátánista zenekarok, ahogy mindenből van olyan, ami csak pénzre megy. Viszont nem mind olyan >:)
2013. okt. 10. 13:01
 27/32 anonim ***** válasza:
Most már tényleg nagyon érdekel, hogy mi a kedvenc zenéd kedves kérdező! Mutathatnál 1-2 számot:)
2013. okt. 10. 18:57
 28/32 anonim ***** válasza:

Tényleg nem hiszel benne? Akkor miért érdekel, hogy milyen zenét szeret az, aki nem létezik?

Én úgy gondolom, hogy létezik, és lelkiismeretnek szokták nevezni. Tehát benned van.

2013. okt. 13. 21:35
 29/32 A kérdező kommentje:

Kedves Lost in...!

A kedvenc zenekaraim : Deep Purple, Rainbow, Dream Thetar, Last Tribe, Space Odessy, Rhapsody, Symphony X, Missa Mercuria, Athena, Vision Divine, Ozzy Osbourne, Jorn Lande, Star One...azaz a progresszív, neoklasszikus metal irányzatok. És még sok hasonló projekt zenekar..., de ezekbe is érdemes belehallgatni. Kívàncsi lennék a véleményedre...adios

2013. okt. 13. 22:13
 30/32 anonim válasza:
Azért nem hiszel benne mert még nem történt weled olyan dolog ami hozzá kapcsolodna(énsem hiszek benne )
2013. okt. 14. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!