Hívők! Miért nem fogadjátok el, hogy vannak ateisták, miért akarjátok, hogy higgyen mindenki az istenetekben?
Eddig azt tapasztaltam,hogy bárhol szóba kerül a vallás és én megmondom,hogy én nem hiszek benne,én ateista vagyok,de elfogadom,hogy ők hisznek,rögtön meg akarnak téríteni,mert hinni kell,mert isten megsegít,stb,stb.
(nem,nem krisnások,hanem katolikus,református emberek).
Ha megmondom,hogy eszünkben sem volt templomban házasodni,és a gyerek sem lesz megkeresztelve,máris hallgathatom,hogy fog ropogni a tűz amiben elégünk ilyen bűnért...
Sokszor csak röhögök,mert szánalmas,de sokszor fel is idegesít,miért kell ennyire nyomulni.Őt nem akadályozom,nem mondok rá sértőt,ők meg egyből máglyára vetnének.
Mi értelme ennek?
Isten nem létezik. Akkor nem hagyná, hogy az emberek pl. olyan számítógépes játékokat bocsájtasanak ki, ami egyre brutálisabb és élethűbb, nem lennének autók, amik szennyezik a levegőt stb...
A hit terjesztését átvette a média és a politikusok a törvényeikkel.
A keresztények elvakultak, csakúgy, mint a sátánisták. Olyan lényeket imádnak, ami nem létezik. Mindenért az emer a felelős.
"Mi értelme ennek?"
Az, hogy ezek az emberek erősnek, befolyásosnak és fontosnak érezhetik magukat attól, hogy jól megmondják másnak, mit gondolhat és mit tehet.
A pogányok bolondnak nézik a hívőket, ezt írja a Biblia.
Jézus ezt monta tanítványainak: "ha valaki nem fogad be titeket, és nem hallgatja a ti beszédeteket, mikor kimentek abból a házból, vagy városból, lábaitok porát is verjétek le". Tehát senkit nem szabad zaklatni. A világot nem nyerheti meg egy keresztény se, de lelkeket nyerhet meg az Úrnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!