Hívők! Miért nem fogadjátok el, hogy vannak ateisták, miért akarjátok, hogy higgyen mindenki az istenetekben?
Eddig azt tapasztaltam,hogy bárhol szóba kerül a vallás és én megmondom,hogy én nem hiszek benne,én ateista vagyok,de elfogadom,hogy ők hisznek,rögtön meg akarnak téríteni,mert hinni kell,mert isten megsegít,stb,stb.
(nem,nem krisnások,hanem katolikus,református emberek).
Ha megmondom,hogy eszünkben sem volt templomban házasodni,és a gyerek sem lesz megkeresztelve,máris hallgathatom,hogy fog ropogni a tűz amiben elégünk ilyen bűnért...
Sokszor csak röhögök,mert szánalmas,de sokszor fel is idegesít,miért kell ennyire nyomulni.Őt nem akadályozom,nem mondok rá sértőt,ők meg egyből máglyára vetnének.
Mi értelme ennek?
10:40-es: ez tetszik,legközelebb megkérdezem,kíváncsi vagyok a reakcióra.
10:55: erre inkább nem is reagálok,látszik a %-odon is az értelmi szinted
'Az ember mindig azt szapulja, ami neki nincs, a másik viszont megkapta.'
Az előző kommentem válasz volt erre a tartalmas sorra.
Hogy az igazi hívő leszarja, hogy a többi elkárhozik-e.
És ő hívőként irigy ránk,mert mi a biológiában,evolúcióban "hiszünk",ő meg nem.
ennyit erről.
"Az ember mindig azt szapulja, ami neki nincs, a másik viszont megkapta."
Pl. a felsőbbrendűségi komplexust? :)
Amúgy annyira nevetségesek ezek a viták. Az a helyzet, hogy többségében egyik fél sem hajlandó elfogadni a másikat, egyik sem jobb a másiknál, és mindkettő ismeretlenül ítéli meg a másikat. (Tisztelet a kivételnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!