Ateisták! Nem tűnt fel, hogy a nemzeti jelképeinkben és a Himnuszban is rengeteg keresztény jelkép van?
"Kérdezō, nem tūnt fel, hogy az egész kereszténységet egy hazaáruló vadbarom erōltette rá a magyarokra? Valójában csak az igazán magyar aki nem keresztény!!!"
Ez azért egy oltári nagy baromság, remélem tudod.
Utolsóval egyetértek,utolsó eltőttinek pedig:
Magyarország Szent Istvánnak köszönhetően maradt fenn,aki mit vezetett be? Nem a kvantumfizikát,a biokémiát,hanem mit? Na mit? Ugye,hogy a kereszténységet!
"A kézzel,üveggel,baseball-ütővel egyszerre egy embert üthetsz le.Az atombombával tömegpusztításokat végezhetsz.Van különbség."
Egy pisztollyal meg egyszerre csak egy embert lőhetsz le. Akkor az is jó találmány?
Pontosan hány gyilkosság/használattól lesz egy dolog gonosz tudomány?
"És Hitler ha római katolikus is volt,de"
Mi az, hogy de? Te hoztad fel, hogy kegyetlen ateista volt. Nem az volt. nincs de.
"nem pap"
Mert aki pap, az automatikusan jó ember lesz?
"és lehet,hogy "szegénykére" is csak rákényszerítették kiskorában a kereszténységet"
Nahát ez meg a legnagyobb vicc, ugyanis ez a mai vallásos emberek legalább 80%-ra igaz.
Szinte mindenki csak ezért lesz hívő, mert ennyi baromságot egy felnőtt, ép ésszel már nem kajál meg...
"És Magyarország is támogatta Hitlert.Miért? Mert rá volt kényszerítve."
Aha. A Pápát ki kényszerítette rá? Isten? :)
Egy vicc vagy..."
Vannak ma már olyan pisztolyok is,amivel többet is meg lehet.Meg régen is voltak.És egy embert sem kéne megölni,de akkor sem mindegy,hogy 100-at vagy 1000-et pusztítanak el.Vagy szerinted igen?
Próbáltam ironikus lenni,de sehol nem írtam,hogy Hitler kegyetlen ateista volt.Ebben a formában legalábbis nem.
Nem lesz automatikusan jó ember az,aki pap,de én valami olyasmivel próbáltam ironizálni,hogy "Hitler ...pap volt",erre valamelyik hozzászóló írta,hogy "a fagyi visszanyal". Nem teljesen.
Felvetettem,hátha Hitlerre is csak rákényszerítették a kereszténységet.Te erre válaszoltad,hogy ez a felnőtt emberek 80%-ára igaz.Szóval egyetértünk.
Magyarországot Hitler kényszerítette,akkor a pápát ki kényszerítette?Használd a logikádat,úgyis van neked bőven!(azért elárulom a választ:Hitler)
Ezek után kijelented,hogy én egy vicc vagyok.Javaslom,hogy hogy gondold át,mivel támadsz,mert úgyis meg tudlak cáfolni!
de feltűnt ezért utálom a nációkat mint a szart részben mivel ilyen dolgokra épültek.
de hát ez van akkor az volt a divat, ma meg a pénz meg a gazdaság fejlődés meg ilyen mantrák.
legalább minden korban van mit kritizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!